Orofluido Asia Zen Control Mask tápláló hajmaszk rakoncátlan és sérült hajra 250 ml


Orofluido Asia Zen Control Mask tápláló hajmaszk rakoncátlan és sérült hajra 250 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Orofluido Asia Zen Control Mask tápláló hajmaszk rakoncátlan és sérült hajra 250 ml

3 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Asia Zen Control Mask maszk minden hajtípusra 500 ml

6 180.00 Ft

Orofluido Asia Zen, 1000 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Orofluido Asia Zen kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:védi a hajat a károsodástólmeggátolja a hajszálak töredezésétkisimítja a Több hajat és meggátolja a kreppesedésétragyogó fényt ad a hajnakmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Orofluido Asia Zen kisimító kondicionáló a rakoncátlan és töredezett hajra 1000 ml

6 350.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Orofluido Asia Zen Control Elixir olaj hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 50 ml

2 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Orofluido Asia Zen Control Conditioner hajsimító kondicionáló hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 200 ml

2 270.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo hajsimító sampon hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 200 ml

2 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo hajsimító sampon minden hajtípusra 1000 ml

7 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Amazonia kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Orofluido Amazonia Mask tápláló maszk sérült hajra 250 ml

2 400.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Fanola Nutri Care Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 500 ml

2 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Repair kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Moroccanoil Repair Restorative Hair Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 1000 ml

36 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Repair kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Moroccanoil Repair Restorative Hair Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 500 ml

21 590.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Tigi Bed Head Urban Antidotes Resurrection Treatment Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 200 ml

2 620.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Tigi Bed Head Urban Antidotes Recovery Treatment Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 200 ml

2 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals SP Reverse Mask tápláló hajmaszk sérült hajra 150 ml

5 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Wella Professionals SP Reverse Mask tápláló hajmaszk sérült hajra 400 ml

7 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Beauty kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Beauty Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml

4 300.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color Resveratrol Mask tápláló hajmaszk festett hajra 250 ml

3 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Redken márkától Frizz Dismiss kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Redken Frizz Dismiss Mask tápláló hajmaszk hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 250 ml

7 080.00 Ft

Ducray Nutricerat, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Ducray Nutricerat hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmegkönnyíti Több a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátjavítja a hajszálak rugalmasságátHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Ducray Nutricerat tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 150 ml

5 990.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Macadamia márkától Natural Oil Nourishing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream tápláló leave-in krém rakoncátlan és sérült hajra 300 ml

6 480.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Joico márkától K-Pak kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 480 ml.

Joico K-Pak RevitaLuxe Treatment tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 480 ml

10 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Curly Shine kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Fanola Curly Shine Mask tápláló hajmaszk hullámos és göndör hajra 500 ml

3 090.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Sebastian Professional márkától Twisted kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Sebastian Professional Twisted Mask tápláló hajmaszk hullámos és göndör hajra 500 ml

14 130.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Sebastian Professional márkától Dark Oil kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Mask tápláló hajmaszk kisimított és fényes hajért 500 ml

14 230.00 Ft

Redken Frizz Dismiss, 250 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Redken Frizz Dismiss hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálmegkönnyíti a Több haj kifésülését és így megelőzi a károsodásáta haj selymes tapintásúvá válikHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Redken Frizz Dismiss tápláló maszk a rakoncátlan és töredezett hajra 250 ml

10 600.00 Ft

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey, 250 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi TIGI Catwalk Oatmeal & Honey kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:szükséges mértékben hidratálkisimítja a hajat Több és meggátolja a kreppesedésétlezárja a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszi azokatHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey tápláló kondícionáló száraz és sérült hajra 250 ml

2 790.00 Ft

Garnier Botanic Therapy Olive, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Garnier Botanic Therapy Olive sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:regenerálja és táplálja a hajatintenzíven hidratáltisztítja a hajat Több és a fejbőrtselymessé teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Garnier Botanic Therapy Olive tápláló sampon száraz és sérült hajra 250 ml

1 080.00 Ft

Vita Coco Nourish, 250 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Vita Coco Nourish hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban Több regenerálja a hajszálakaterősíti a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakgyönyörű illatot ad a hajnakÖsszetétel:vegán terméklegalább 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan… Kevésbé

Vita Coco Nourish mélyen tápláló maszk száraz és rakoncátlan hajra 250 ml

3 300.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Oro Therapy kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Oro Therapy Rubino Puro Mask tápláló hajmaszk festett hajra 300 ml

3 020.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától After Colour kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1500 ml.

Fanola After Colour Colour-Care Mask tápláló hajmaszk festett hajra 1500 ml

5 110.00 Ft
>