Orofluido Asia Zen Control Mask maszk minden hajtípusra 500 ml


Orofluido Asia Zen Control Mask maszk minden hajtípusra 500 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Asia Zen Control Mask maszk minden hajtípusra 500 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
6 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo hajsimító sampon minden hajtípusra 1000 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
7 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Orofluido Asia Zen Control Mask tápláló hajmaszk rakoncátlan és sérült hajra 250 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
3 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Orofluido Asia Zen Control Elixir olaj hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 50 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
2 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Orofluido Asia Zen Control Conditioner hajsimító kondicionáló hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 200 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
2 270.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo hajsimító sampon hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 200 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
2 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Orofluido Mask maszk minden hajtípusra 250 ml

brasty.hu (haj), notino.hu (all)
3 750.00 Ft

Orofluido Beauty, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Orofluido Beauty hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálmegújítja a haj szerkezetétmeghosszabbítja Több a hajszín élettartamátkáprázatos fényt ad a hajnakmegkönnyíti a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Orofluido Beauty maszk minden hajtípusra 500 ml

notino.hu (all)
8 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Beauty kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Beauty Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml

brasty.hu (haj)
4 300.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Matrix Total Results Pro Solutionist Mask maszk minden hajtípusra 500 ml

brasty.hu (haj)
3 820.00 Ft

Orofluido Asia Zen, 1000 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Orofluido Asia Zen kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:védi a hajat a károsodástólmeggátolja a hajszálak töredezésétkisimítja a Több hajat és meggátolja a kreppesedésétragyogó fényt ad a hajnakmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Orofluido Asia Zen kisimító kondicionáló a rakoncátlan és töredezett hajra 1000 ml

notino.hu (all)
6 350.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától Amazonia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Amazonia Oil Rinse tisztító sampon minden hajtípusra 500 ml

brasty.hu (haj)
3 870.00 Ft

Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és Több szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmélyrehatóan kezeli a hajszálakatHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Kizárólag professzionális használatra. Kevésbé

Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy rehidratáló maszk minden hajtípusra 500 ml

notino.hu (all)
7 670.00 Ft

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Semi di Lino Sublime hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és Több meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime detoxikációs maszk minden hajtípusra 500 ml

notino.hu (all)
12 138.00 Ft

Revlon Professional Pro You The Moisturizer, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Revlon Professional Pro You hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Revlon Professional Pro You The Moisturizer hidratáló és tápláló maszk minden hajtípusra 500 ml

notino.hu (all)
4 220.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Kérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml

brasty.hu (haj)
20 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától No More kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Fanola No More The Styling Mask erősítő maszk minden hajtípusra 200 ml

brasty.hu (haj)
5 920.00 Ft

Collistar Special Perfect Hair Oleo-Mask Sublime, 200 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Collistar Special Perfect Hair Oleo-Mask Sublime hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és Több szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratáljavítja a hajszálak rugalmasságátmegújítja a haj szerkezetétvédi a hajat a környezet káros hatásaitólvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson… Kevésbé

Collistar Special Perfect Hair Oleo-Mask Sublime Oil maszk minden hajtípusra 200 ml

notino.hu (all)
5 860.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Revlon Professional márkától Intragen kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Revlon Professional Intragen Total Detox Remedy Restore Mask erősítő maszk minden hajtípusra 200 ml

brasty.hu (haj)
4 700.00 Ft

Tisztító maszk természetes agyag segít kezelésére és megelőzésére akne természetesen és tartja a bőr matt és fénytelen. Már 5 perc után tudni fogja a különbséget! Bőre tökéletesen tiszta, sima és pattanások jelek fokozatosan eltűnnek. Finom, Több nevysušující készítmény nem irritálja a bőrt. Olaj nélkül. Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny, különösen a zsíros és problémás bőrre. Hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciók). Kevésbé

Clinique Anti-Blemish Solutions arctisztító maszk minden bőrtípusra (Oil-Control Cleansing Mask) 100 ml

vivantis.hu (kozmetikum), notino.hu (all)
7 206.61 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Orofluido Shampoo sampon minden hajtípusra 200 ml

brasty.hu (haj)
1 910.00 Ft

Orofluido Beauty, 200 ml, Samponok nőknek, A kiváló Orofluido Beauty sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmeghosszabbítja a hajszín tartósságátregenerálja és táplálja a Több hajatfényessé és dússá teszi a hajatselymessé teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Orofluido Beauty sampon minden hajtípusra 200 ml

notino.hu (all)
2 560.00 Ft

Orofluido Beauty, 50 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Orofluido Beauty hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezeteterőssé és rugalmassá teszi a hajatjelentősen regenerálja és védi a hajatbársonyosan Több selymessé teszi a hajatfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Ne öblítse le. Formázza a haját a megszokott módon. Kevésbé

Orofluido Beauty olaj minden hajtípusra 50 ml

notino.hu (all)
3 690.00 Ft

Orofluido Beauty, 1000 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Orofluido Beauty kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétmegkönnyíti a kifésülést és a Több haj formázásátvédi a hajat a károsodástólhelyreállítja a hajszálak szerkezetétvédi a külső környezet negatív hatásaitólHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Orofluido Beauty kondicionáló minden hajtípusra 1000 ml

notino.hu (all)
8 120.00 Ft

Orofluido Beauty, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Orofluido Beauty sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmeghosszabbítja a hajszín tartósságátregenerálja és táplálja a Több hajatfényessé és dússá teszi a hajatselymessé teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Orofluido Beauty sampon minden hajtípusra 1000 ml

notino.hu (all)
7 170.00 Ft

Orofluido Beauty, 100 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Orofluido Beauty hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezeteterőssé és rugalmassá teszi a hajatjelentősen regenerálja és védi a hajatbársonyosan Több selymessé teszi a hajatfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Ne öblítse le. Formázza a haját a megszokott módon. Kevésbé

Orofluido Beauty olaj minden hajtípusra 100 ml

notino.hu (all)
3 980.00 Ft

Orofluido Beauty, , Kozmetika szettek nőknek, Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű OrofluidoBeauty kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.A szett tartalma:Original Elixir olaj minden hajtípusra 100 mlsampon minden Több hajtípusra 200 mlTulajdonságok:minden nő örül nekielőnyös áron kapható szetthajápoló az élettel teli, szép hajértHasználata:A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja. Kevésbé

Orofluido Beauty takarékos kiszerelés (minden hajtípusra)

notino.hu (all)
6 990.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Orofluido Beauty Conditioner kondicionáló minden hajtípusra 1000 ml

brasty.hu (haj)
5 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Orofluido Beauty Elixir olaj minden hajtípusra 100 ml

brasty.hu (haj)
3 520.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Orofluido Beauty Shampoo sampon minden hajtípusra 1000 ml

brasty.hu (haj)
5 620.00 Ft
>