Matrix Style Link Play Matte Definer Beach Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml


Matrix Style Link Play Matte Definer Beach Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Matrix Style Link Play Matte Definer Beach Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml

2 690.00 Ft

Matrix Style Link Matte Definer, 100 ml, Hajformázó agyag nőknek, A minőségi Matrix Style Link Matte Definer hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:tökéletes volumen és formamatt megjelenést kölcsönöznem nehezíti el a hajatnem hagy Több nyomot maga utánHasználata:Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

Matrix Style Link Matte Definer matt hajkrém beach hatásért 100 ml

4 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Dapper Dan márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Dapper Dan Matt Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml

4 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 g.

Revlon Professional d:fi Matte Clay hajformázó agyag mattító hatásért 75 g

1 700.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Reuzel márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 35 g.

Reuzel Clay Matte Pomade hajformázó agyag mattító hatásért 35 ml

3 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Sebastian Professional márkától Man kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Sebastian Professional Man The Sculptor Matte Finish hajformázó agyag mattító hatásért 75 ml

3 740.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Matrix Style Link Play Over Achiever Cream + Paste + Wax hajformázó krém 50 ml

2 400.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Style Link Play Super Fixer Strong Hold Gel hajzselé erős fixálásért 200 ml

2 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Matrix Style Link Perfect Texture Builder spray kócos hatásért 150 ml

2 730.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Texture Clay hajformázó agyag férfiaknak 100 ml

2 020.00 Ft

The Bluebeards Revenge Matt Clay, 150 ml, Styling férfiaknak, A minőségi The Bluebeards Revenge Matt Clay hajformázó készítmény a haja mindennapi formázásának nélkülözhetetlen segítségévé válik.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázástmatt megjelenést kölcsönöza kívánt formában fixálja a hajátnem Több nehezíti el a hajattermészetes hatást keltHasználata:Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a hajára, majd az ujjaival alakítsa ki a kívánt formát. Kevésbé

The Bluebeards Revenge Matt Clay hajformázó agyag 150 ml

5 590.00 Ft

Zew Charcoal matte clay, 100 ml, Hajformázó agyag férfiaknak, A minőségi Zew Charcoal matte clay hajformázó készítmény a haja mindennapi formázásának nélkülözhetetlen segítségévé válik.Tulajdonságok:formálja és rögzíti a frizurátmatt hatást kölcsönöz a hajnaktextúrát és formát ad Több a frizuránaktermészetes hatást keltÖsszetétel:vegán termékHasználata:Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a hajára, majd az ujjaival alakítsa ki a kívánt formát. Kevésbé

Zew Charcoal matte clay formázó agyag hajra mattító hatással 100 ml

7 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Moroccanoil márkától Texture kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Moroccanoil Texture Texture Clay hajformázó agyag erős fixálásért 75 ml

7 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a American Crew márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 85 ml.

American Crew Molding Clay hajformázó agyag erős fixálásért 85 ml

3 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Sebastian Professional márkától Form kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Sebastian Professional Form Craft Clay hajformázó agyag minden hajtípusra 50 ml

6 140.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a CHI márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 74 g.

CHI Molding Clay hajformázó agyag definiálásért és volumenért 74 g

2 810.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Uppercut márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 60 g.

Uppercut Deluxe Matt Clay hajformázó agyag közepes fixálásért 60 g

5 610.00 Ft

Matrix Style Link Heat Buffer, 250 ml, Hő elleni hajvédelem nőknek, A haj hőkezelésére során alkalmazandó Matrix Style Link Heat Buffer készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.Tulajdonságok:a haj hőkezelése során hatékony védelmet Több nyújtselymes és lágy tapintásúvá teszi a hajatHasználata:Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt permetezzen a hajra megfelelő mennyiséget. Kevésbé

Matrix Style Link Heat Buffer termoaktív spray 250 ml

3 490.00 Ft

Matrix Style Link Super Fixer, 200 ml, Hajzselék nőknek, A minőségi Matrix Style Link Super Fixer hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.Tulajdonságok:tökéletes hajformázást eredményezerősen rögzítgarantálja a frizura egész napi tartásátHasználata:Nedves, törülköző Több száraz hajra használja. Vigye fel a nedves hajra és végezze el a kívánt hajformázást. Kevésbé

Matrix Style Link Super Fixer hajzselé erős fixálás 200 ml

2 230.00 Ft

Matrix Style Link Smooth Setter, 118 ml, Egyéb hajformázás nőknek, A minőségi Matrix Style Link Smooth Setter hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:nem keményedik meg a hajbannem hagy nyomot maga utánkönnyebbé teszi a Több hajformázástkisimítHasználata:Vigye fel száraz hajra és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Matrix Style Link Smooth Setter kisimító krém hajra 118 ml

2 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Style Link Perfect Style Fixer Finishing Hairspray hajlakk erős fixálás 400 ml

2 850.00 Ft

Matrix Style Link Shape Switcher, 50 ml, Hajpaszta nőknek, A minőségi Matrix Style Link Shape Switcher hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:extra erős tartáskönnyebbé teszi a hajformázástnem hagy nyomot maga utánHasználata:Tegyen egy kis Több mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

Matrix Style Link Shape Switcher modellező paszta erős fixálás 50 ml

3 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 247 ml.

Matrix Style Link Prep Volume Builder Volume Mousse hajhab volumenért 247 ml

2 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Style Link Perfect Volume Fixer Volumizing Hairspray hajlakk volumenért 400 ml

2 650.00 Ft

Matrix Style Link Over Achiever, , Hajpaszta nőknek, A minőségi Matrix Style Link Over Achiever hajviasz tökéletesen tartja a frizurát és könnyen alkalmazható. Ráadásul hosszan tartó hatása szinte meglepő.Tulajdonságok:könnyen kialakítja a kívánt frizuráttermészetesen fixálmegbízhatóan és Több erősen modellezi a hajatHasználata:Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint. Kevésbé

Matrix Style Link Over Achiever hajformázó krém 3 az 1-ben

3 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 7 ml.

Matrix Style Link Perfect Hight Riser Volumizing Powder púder volumen növelésre 7 ml

2 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Matrix Style Link Prep Heat Buffer Thermal Styling Spray védő spray hővédelemre 250 ml

2 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Reuzel márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 340 g.

Reuzel Clay Matte Pomade formázó paszta mattító hatásért 340 ml

11 020.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Moroccanoil márkától Style kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Moroccanoil Style Molding Cream hajformázó krém mattító hatásért 100 ml

8 530.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a KMS márkától Hair Play kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

KMS Hair Play Hybrid Claywax hajformázó agyag formáért és alakért 50 ml

4 970.00 Ft
>