Uppercut Deluxe Matt Clay hajformázó agyag közepes fixálásért 60 g


Uppercut Deluxe Matt Clay hajformázó agyag közepes fixálásért 60 g? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Uppercut márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 60 g.

Uppercut Deluxe Matt Clay hajformázó agyag közepes fixálásért 60 g

5 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajwax a Uppercut márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 70 ml.

Uppercut Deluxe Featherweight hajwax közepes fixálásért 70 ml

4 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Moroccanoil márkától Texture kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Moroccanoil Texture Texture Clay hajformázó agyag erős fixálásért 75 ml

7 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a American Crew márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 85 ml.

American Crew Molding Clay hajformázó agyag erős fixálásért 85 ml

3 940.00 Ft

The Bluebeards Revenge Matt Clay, 150 ml, Styling férfiaknak, A minőségi The Bluebeards Revenge Matt Clay hajformázó készítmény a haja mindennapi formázásának nélkülözhetetlen segítségévé válik.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázástmatt megjelenést kölcsönöza kívánt formában fixálja a hajátnem Több nehezíti el a hajattermészetes hatást keltHasználata:Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a hajára, majd az ujjaival alakítsa ki a kívánt formát. Kevésbé

The Bluebeards Revenge Matt Clay hajformázó agyag 150 ml

5 590.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Dapper Dan márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Dapper Dan Matt Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml

4 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Uppercut márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 g.

Uppercut Deluxe Pomade pomádé erős fixálásért 100 g

5 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a CHI márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 74 g.

CHI Molding Clay hajformázó agyag definiálásért és volumenért 74 g

2 810.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 g.

Revlon Professional d:fi Matte Clay hajformázó agyag mattító hatásért 75 g

1 700.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Texture Clay hajformázó agyag férfiaknak 100 ml

2 020.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Sebastian Professional márkától Form kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Sebastian Professional Form Craft Clay hajformázó agyag minden hajtípusra 50 ml

6 140.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Matrix Style Link Play Matte Definer Beach Clay hajformázó agyag mattító hatásért 100 ml

2 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Reuzel márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 35 g.

Reuzel Clay Matte Pomade hajformázó agyag mattító hatásért 35 ml

3 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Dapper Dan márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Dapper Dan Deluxe Pomade pomádé közepes fixálásért 100 ml

4 070.00 Ft

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 340 g, Hajformázó agyag férfiaknak, A minőségi Reuzel Hollands Finest Pomade Clay hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:matt megjelenést kölcsönöztartós hatásextra erős fixálástextúrát és formát ad a frizuránakHasználata:Vigyen Több fel kis mennyiségű készítményt a nedves hajára és formázza a kívánt formára. Kevésbé

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay modellező agyag matt hatással 340 g

10 770.00 Ft

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 113 g, Hajformázó agyag férfiaknak, A minőségi Reuzel Hollands Finest Pomade Clay hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:matt megjelenést kölcsönöztartós hatásextra erős fixálástextúrát és formát ad a frizuránakHasználata:Vigyen Több fel kis mennyiségű készítményt a nedves hajára és formázza a kívánt formára. Kevésbé

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay modellező agyag matt hatással 113 g

6 050.00 Ft

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 35 g, Hajformázó agyag férfiaknak, A minőségi Reuzel Hollands Finest Pomade Clay hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:matt megjelenést kölcsönöztartós hatásextra erős fixálástextúrát és formát ad a frizuránakHasználata:Vigyen Több fel kis mennyiségű készítményt a nedves hajára és formázza a kívánt formára. Kevésbé

Reuzel Hollands Finest Pomade Clay modellező agyag matt hatással 35 g

3 440.00 Ft

Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 ml, Hajformázó agyag nőknek, A minőségi Wella Professionals Eimi Texture Touch hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:természetesen fixálmatt hatásnem nehezíti el a hajatHasználata:Vigye fel a száraz hajra Több és formázza azt szükség szerint. Kevésbé

Wella Professionals Eimi Texture Touch hajformázó agyag matt hatással 75 ml

2 400.00 Ft

John Masters Organics Sculpting Clay Medium Hold, 57 g, Hajpaszta nőknek, A minőségi John Masters Organics Sculpting Clay Medium Hold hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:formát admatt megjelenést kölcsönözközepes fixálásHasználata:Tegyen egy kis mennyiségű Több készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

John Masters Organics Sculpting Clay Medium Hold modellező agyag matt hatásért 57 g

8 580.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Matte Rebel hajformázó agyag matt frizura készítésre 75 ml

3 470.00 Ft

Kallos KJMN, 100 ml, Styling unisex, A minőségi Kallos KJMN hajviasz tökéletesen tartja a frizurát és könnyen alkalmazható. Ráadásul hosszan tartó hatása szinte meglepő.Tulajdonságok:természetesen fixálkönnyen kialakítja a kívánt frizurátkiemeli a haj természetes fényétHasználata:Melegítse fel a Több terméket a tenyerében és vigye fel a száraz hajra. Ezután formálja az ujjaival készre a frizurát. Kevésbé

Kallos KJMN hajformázó agyag 100 ml

2 370.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a American Crew márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 85 g.

American Crew Pomade pomádé közepes fixálásért 85 g

3 520.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Reuzel márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 340 g.

Reuzel Green Pomade pomádé közepes fixálásért 340 g

10 620.00 Ft

Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan, 150 g, krémes maszkok nőknek, A minőségi Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan arcpakolás kényezteti és ápolja az arcbőrét.Tulajdonságok:meggátolja a túlzott faggyúképződésétfinoman hámlasztó hatásúmélységében tisztítja az arcbőrtméregteleníti az arcbőrtnem irritálja az Több arcbőrtHasználata:Vigye fel vékony rétegben az arcpakolást a megtisztított arcbőrére, a szem környékét kerülje ki. Hagyja a csomagoláson feltüntetett ideig hatni. Ezután alaposan mossa le langyos vízzel a pakolást. Kevésbé

Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan marokkói agyag 150 g

3 130.00 Ft

Reuzel Hair, 355 ml, Egyéb hajformázás férfiaknak, A minőségi Reuzel Hair hajformázó készítmény a haja mindennapi formázásának nélkülözhetetlen segítségévé válik.Tulajdonságok:természetesen fixáltökéletes volument és formát kölcsönöz a hajnaktartós hatásúmatt megjelenést kölcsönözkönnyen imoshatóHasználata:Vigye fel a száraz hajra Több és formázza azt szükség szerint. Kevésbé

Reuzel Hair hajformázó agyag spray -ben 355 ml

6 550.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 g.

Revlon Professional d:fi D:Struct hajformázó krém közepes fixálásért 75 g

1 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 g.

Revlon Professional d:fi D:Sruct hajformázó krém közepes fixálásért 150 g

2 840.00 Ft

Dr. Feelgood Australian Green Clay, 150 g, krémes maszkok nőknek, A minőségi Dr. Feelgood Australian Green Clay arcpakolás kényezteti és ápolja az arcbőrét.Tulajdonságok:mélységében tisztítja az arcbőrtmeggátolja a túlzott faggyúképződésétfellazítja és kihúzza a pórusokban lerakódott szennyeződéseketHasználata:Vigye Több fel vékony rétegben az arcpakolást a megtisztított arcbőrére, a szem környékét kerülje ki. Hagyja a csomagoláson feltüntetett ideig hatni. Kevésbé

Dr. Feelgood Australian Green Clay tisztító agyagos arcmaszk 150 g

3 130.00 Ft

Revolution Skincare Pink Clay, 100 g, Bőrtisztítás nőknek, A mindennapi ápoláshoz a minőségi Revolution Skincare Pink Clay arctisztító készítmény jelenti a megfelelő választást.Tulajdonságok:az egész arcot gyengéden és alaposan tisztítjaszabályozza faggyúképződéstnem irritálja az arcbőrtÖsszetétel:vegán termékHasználata:Vigye fel Több minden reggel vagy este a benedvesített arcára és habosítsa fel. Ezután öblítse le. Kevésbé

Revolution Skincare Pink Clay tisztító szappan arcra agyaggal 100 g

3 840.00 Ft
>