L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Defrizz Cream hajsimító krém könnyed kifésülhetőségért 140 ml


L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Defrizz Cream hajsimító krém könnyed kifésülhetőségért 140 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 140 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Defrizz Cream hajsimító krém könnyed kifésülhetőségért 140 ml

8 090.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo tápláló sampon keratinnal 300 ml

8 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Hair Treatment tápláló kondicionáló nagyon sérült hajra 100 ml

10 450.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 350 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray erősítő öblítés nélküli spray hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 350 ml

5 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Keratin Bond 2 Daily Clarifying Shampoo tisztító sampon minden hajtípusra 300 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing Haircare kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Haircare Keratin Bond 2 Hydrate Shampoo sampon haj hidratálására 300 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing KB2 Hydrate Detangler hidratáló krém hullámos és göndör hajra 300 ml

3 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Hydrate Detangler hidratáló krém hullámos és göndör hajra 1000 ml

7 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L’ANZA Healing Style Design Foam erősítő hajhab közepes fixálásért 200 ml

4 570.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

L’ANZA Healing Style Sculpting Paste formázó paszta gyenge hajra 100 ml

3 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Kukui Nut Conditioner tápláló kondicionáló minden hajtípusra 250 ml

4 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing ColorCare Color Preserving Conditioner védő kondicionáló festett hajra 250 ml

4 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Strength Manuka Honey Conditioner erősítő kondicionáló minden hajtípusra 250 ml

4 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

L’ANZA Healing KB2 Protein Reconstructor tápláló kondicionáló kémiailag kezelt hajra 125 ml

1 870.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Protein Plus Shampoo mélytisztító sampon mindennapi használatra 1000 ml

7 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L’ANZA Healing Moisture Moi Moi Hair Masque tápláló hajmaszk haj hidratálására 200 ml

5 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Daily Clarifying Shampoo tápláló sampon haj regenerálására, táplálására és védelmére 1000 ml

7 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner öblítés nélküli kondicionáló haj hidratálására 250 ml

6 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Macadamia márkától Natural Oil Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment Spray hajspray sérült hajra 125 ml

10 670.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 60 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezeteterőssé és rugalmassá teszi a hajatbársonyosan selymessé Több teszi a hajatmegelőzi a hajvégek szálkásodásátmegakadályozza a haj kreppesedésétfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olaj minden hajtípusra 60 ml

4 290.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 237 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 237 ml

11 640.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 27 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 27 ml

3 190.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 125 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 125 ml

8 190.00 Ft

Smells Like Spells Essential Oil Blend Eir, 5 ml, Parfümolaj Illatok lakásba, Otthona illatát olyan gyakran váltogathatja, amilyen gyakran csak akarja. Az illatos olaj Smells Like Spells Essential Oil Blend Eir tökéletes erre. Elég néhány Több csepp, és a felszabaduló finom, varázslatos aroma beillatoz minden helyiséget, simogatva az Ön érzékeit.Tulajdonságok:egy okos és elegáns módszer otthona illatosításárafriss illatgyógyfüves aromaÖsszetétel:esszenciális olajokkalszerves minőségű összetevőkHasználata:Adagolja az olajat a helyiségben… Kevésbé

Smells Like Spells Essential Oil Blend Eir esszenciális olaj (Healing spell) 5 ml

5 420.00 Ft

Vaseline Essential Healing, 400 ml, Testápoló tej nőknek, A minőségi Vaseline Essential Healing testápoló tej megfelelő módon hidratálja és bársonyosan lággyá teszi a bőrt.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtnem hagy zsíros filmréteget az bőrönjól felvihető, könnyen felszívódikHasználata:Vigyen Több fel megfelelő mennyiségű készítményt a tiszta bőrre, amennyiben lehetséges tusolás vagy fürdés után. Jól masszírozza be. Kevésbé

Vaseline Essential Healing hidratáló testápoló tej 400 ml

1 090.00 Ft

Vaseline Essential Healing, 200 ml, Testápoló tej nőknek, A minőségi Vaseline Essential Healing testápoló tej megfelelő módon hidratálja és bársonyosan lággyá teszi a bőrt.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtnem hagy zsíros filmréteget az bőrönjól felvihető, könnyen felszívódikHasználata:Vigyen Több fel megfelelő mennyiségű készítményt a tiszta bőrre, amennyiben lehetséges tusolás vagy fürdés után. Jól masszírozza be. Kevésbé

Vaseline Essential Healing hidratáló testápoló tej 200 ml

830.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a L´Oréal Professionnel márkától Tecni.Art kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

L´Oréal Professionnel Tecni.Art Liss Control Gel-Cream hajsimító krém hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 150 ml

3 060.00 Ft

Framesi For-Me Smooth & Disciplined, 200 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Framesi For-Me Smooth & Disciplined hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatgyönyörű fényt Több és vitalitást kölcsönöz a hajnakvonzó fényt ad a hajnakmegzabolázza a rakoncátlan hajszálakatHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki. Kevésbé

Framesi For-Me Smooth & Disciplined spray normál és gyengéd hajra a könnyed kifésülhetőségért 200 ml

5 200.00 Ft

Tangle Teezer Everyday Detangling Spray, 150 ml, Kifésülést könnyítő készítmények nőknek, A kiváló Tangle TeezerEveryday Detangling Spray hajkifésülő készítmény megkönnyíti a haj hajmosás utáni kezelését, ráadásul a szükséges ápolást is megadja a hajnak.Tulajdonságok:megkönnyíti a haj Több kifésülését és az azt követő formázásátmegfelelő hidratálást nyújt a hajnakmeggátolja a haj kreppesedésétkáprázatos fényt biztosít a hajnakHasználata:Samponnal megmosott hajra vigye fel. Száraz hajra vigye fel. Formázza a hajat szükség szerint. Kevésbé

Tangle Teezer Everyday Detangling Spray spray normál és gyengéd hajra a könnyed kifésülhetőségért 150 ml

4 700.00 Ft

Alcina Normal and Delicate Hair, 125 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Alcina Normal and Delicate Hair hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatgyönyörű fényt Több és vitalitást kölcsönöz a hajnakHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki. Kevésbé

Alcina Normal and Delicate Hair spray normál és gyengéd hajra a könnyed kifésülhetőségért 125 ml

4 570.00 Ft
>