L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo tápláló sampon keratinnal 300 ml


L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo tápláló sampon keratinnal 300 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Shampoo tápláló sampon keratinnal 300 ml

8 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 350 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray erősítő öblítés nélküli spray hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 350 ml

5 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Hair Treatment tápláló kondicionáló nagyon sérült hajra 100 ml

10 450.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Keratin Bond 2 Daily Clarifying Shampoo tisztító sampon minden hajtípusra 300 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 140 ml.

L’ANZA Healing Keratin Healing Oil Defrizz Cream hajsimító krém könnyed kifésülhetőségért 140 ml

8 090.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing Haircare kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing Haircare Keratin Bond 2 Hydrate Shampoo sampon haj hidratálására 300 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Daily Clarifying Shampoo tápláló sampon haj regenerálására, táplálására és védelmére 1000 ml

7 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Protein Plus Shampoo mélytisztító sampon mindennapi használatra 1000 ml

7 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

L’ANZA Healing KB2 Hydrate Detangler hidratáló krém hullámos és göndör hajra 300 ml

3 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Kukui Nut Conditioner tápláló kondicionáló minden hajtípusra 250 ml

4 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

L’ANZA Healing KB2 Protein Reconstructor tápláló kondicionáló kémiailag kezelt hajra 125 ml

1 870.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L’ANZA Healing Moisture Moi Moi Hair Masque tápláló hajmaszk haj hidratálására 200 ml

5 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L’ANZA Healing Style Design Foam erősítő hajhab közepes fixálásért 200 ml

4 570.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

L’ANZA Healing Style Sculpting Paste formázó paszta gyenge hajra 100 ml

3 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing ColorCare Color Preserving Conditioner védő kondicionáló festett hajra 250 ml

4 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Strength Manuka Honey Conditioner erősítő kondicionáló minden hajtípusra 250 ml

4 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

L’ANZA Healing KB2 Hydrate Detangler hidratáló krém hullámos és göndör hajra 1000 ml

7 470.00 Ft

Inebrya Keratin, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Inebrya Keratin sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajaterősíti a hajszálakatfényessé Több és dússá teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Inebrya Keratin formázó sampon keratinnal 300 ml

1 680.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner öblítés nélküli kondicionáló haj hidratálására 250 ml

6 630.00 Ft

Brazil Keratin Gold, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Brazil Keratin Gold sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajatHasználata:Vigyen Több fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Brazil Keratin Gold sampon koncentrátum keratinnal 300 ml

2 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Macadamia márkától Natural Oil Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment Spray hajspray sérült hajra 125 ml

10 670.00 Ft

OGX Keratin Oil, 385 ml, Samponok nőknek, A kiváló OGX Keratin Oil sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajaterősíti Több a hajszálakatserkenti a hajnövekedéstcsökkenti a haj töredezésétÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

OGX Keratin Oil erősítő sampon keratinnal és argán olajjal 385 ml

2 270.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 60 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezeteterőssé és rugalmassá teszi a hajatbársonyosan selymessé Több teszi a hajatmegelőzi a hajvégek szálkásodásátmegakadályozza a haj kreppesedésétfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olaj minden hajtípusra 60 ml

4 290.00 Ft

Brazil Keratin Marula Organic, 300 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Brazil Keratin Marula Organic kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétrugalmasságot Több és volument kölcsönöz a hajnakmeggátolja a hajszálak töredezéséthelyreállítja a hajszálak szerkezetétragyogó fényt ad a hajnakÖsszetétel:szilikonmentesHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Brazil Keratin Marula Organic kondicionáló keratinnal 300 ml

2 520.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 237 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 237 ml

11 640.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 27 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 27 ml

3 190.00 Ft

Macadamia Natural Oil Healing, 125 ml, Klasszikus hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxus ápolással. A hagyományos Macadamia Natural Oil Healing hajolaj selymessé, puhává és fényessé varázsolja haját.Tulajdonságok:helyreállítja a sérült hajszerkezetetjelentősen regenerálja és védi a hajatmegakadályozza a Több haj kreppesedésétmegelőzi a hajvégek szálkásodásátfényt ad a hajnakÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Száraz vagy nedves haj hosszára és hajvégeire vigye fel. Kevésbé

Macadamia Natural Oil Healing olajos ápolás minden hajtípusra 125 ml

8 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Tigi márkától Catwalk kollekcióból nőknek lett létrehozva - barna haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Tigi Catwalk Fashionista Violet Shampoo tápláló sampon szőke hajra 300 ml

2 420.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Macadamia márkától Professional Nourishing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Macadamia Professional Nourishing Moisture Shampoo tápláló sampon sérült hajra 300 ml

4 840.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Oro Therapy kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Oro Therapy Diamante Puro Shampoo tápláló sampon érzékeny hajra 300 ml

2 560.00 Ft
>