Kérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml


Kérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Kérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml

20 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Beauty kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Beauty Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 500 ml

4 300.00 Ft

Kérastase Elixir Ultime Le Masque, 200 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Kérastase Elixir Ultime Le Masque hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakata haj selymes tapintásúvá válikerősíti a hajszálakatHasználata:Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Kérastase Elixir Ultime Le Masque szépítő maszk minden hajtípusra 200 ml

9 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Kérastase márkától Aura Botanica kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Kérastase Aura Botanica Masque Fondamental Riche tápláló hajmaszk 500 ml

22 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Kérastase Elixir Ultime Le Bain sampon fényes hajért 250 ml

8 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Kérastase Elixir Ultime Le Bain erősítő sampon fényes hajért 1000 ml

18 920.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Kevin Murphy márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Kevin Murphy Angel Masque tápláló hajmaszk minden hajtípusra 1000 ml

38 850.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Kevin Murphy márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Kevin Murphy Angel Masque tápláló hajmaszk minden hajtípusra 200 ml

12 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Repair kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Moroccanoil Repair Restorative Hair Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 500 ml

21 590.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals SP Essential Nourishing Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 150 ml

4 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Wella Professionals SP Essential Nourishing Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 400 ml

6 060.00 Ft

Kérastase Elixir Ultime Le Fondant, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Kérastase Elixir Ultime kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétmegkönnyíti Több a kifésülést és a haj formázásátmeggátolja a hajszálak töredezéséthelyreállítja a hajszálak szerkezetétHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Kérastase Elixir Ultime Le Fondant szépítő olajos kondicionáló normál és érzékeny hajra 200 ml

8 000.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Kérastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil olaj minden hajtípusra 100 ml

10 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Légère hajsimító olaj minden hajtípusra 100 ml

11 930.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Orofluido márkától Asia kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Asia Zen Control Mask maszk minden hajtípusra 500 ml

6 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Matrix Total Results Pro Solutionist Mask maszk minden hajtípusra 500 ml

3 820.00 Ft

Aēsop Hair Classic, 500 ml, Samponok nőknek, A kiváló Aēsop Hair Classic sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:regenerálja és táplálja a hajattisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven Több hidratálfinoman illatosítja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Aēsop Hair Classic finom állagú sampon minden hajtípusra 500 ml

18 100.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Repair kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Moroccanoil Repair Restorative Hair Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 1000 ml

36 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Curly Shine kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Fanola Curly Shine Mask tápláló hajmaszk hullámos és göndör hajra 500 ml

3 090.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Sebastian Professional márkától Twisted kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Sebastian Professional Twisted Mask tápláló hajmaszk hullámos és göndör hajra 500 ml

14 130.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Fanola Nutri Care Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 500 ml

2 600.00 Ft

Kérastase Elixir Ultime, , Száraz hajolajok nőknek, Kényeztesse haját luxusápolással. A kiváló minőségű, KérastaseElixir Ultime száraz olaj selymességet, lágyságot és fényt ad a hajnak.A szett tartalma:Le Bain sampon az élettelen, fáradt hajra 250 mlL'huile Originale Több regeneráló olaj száraz hajra 100 mlgyertya 100 gTulajdonságok:ajándéknak kiválóminden nő örül nekihajápoló az élettel teli, szép hajértszáraz hajraa haj regenerálásáért és táplálásáértplusz ajándékszépen csomagolvaHasználata:A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója… Kevésbé

Kérastase Elixir Ultime ajándékszett (száraz hajra)

23 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Maria Nila Pure Volume Hair Masque tápláló hajmaszk volumen növelésre 250 ml

6 960.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Maria Nila Luminous Colour Hair Masque tápláló hajmaszk festett hajra 250 ml

7 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Sebastian Professional márkától Dark Oil kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Mask tápláló hajmaszk kisimított és fényes hajért 500 ml

14 230.00 Ft

Macadamia Oil Extract Exclusive, 250 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Macadamia Oil Extract Exclusive hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven Több hidratálvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenéséterősíti a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Macadamia Oil Extract Exclusive tápláló hajmaszk minden hajtípusra 250 ml

1 590.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color Resveratrol Mask tápláló hajmaszk festett hajra 500 ml

5 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L’ANZA Healing Moisture Moi Moi Hair Masque tápláló hajmaszk haj hidratálására 200 ml

5 980.00 Ft

Kérastase Elixir Ultime, , Kozmetika szettek nőknek, Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű KérastaseElixir Ultime kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.A szett tartalma:sampon az élettelen, fáradt hajra 250 Több mlszépítő maszk minden hajtípusra 200 mlTulajdonságok:ajándéknak kiválóminden nő örül nekihajápoló az élettel teli, szép hajérta haj természetes és egészséges megjelenéséértszépen csomagolvaHasználata:A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja. Kevésbé

Kérastase Elixir Ultime ajándékszett (a fénytelen fáradt hajra)

17 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Kérastase márkától Elixir Ultime kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose olaj festett hajra 100 ml

10 390.00 Ft
>