Goldwell StyleSign Just Smooth Flat Marvel balzsam haj kiegyenesítésére 100 ml


Goldwell StyleSign Just Smooth Flat Marvel balzsam haj kiegyenesítésére 100 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Flat Marvel balzsam haj kiegyenesítésére 100 ml

3 170.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection termál szérum sprayben 100 ml

2 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Diamond Gloss spray védett és fényes hajért 150 ml

2 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Smooth Control hajsimító spray hajszárításhoz 200 ml

2 940.00 Ft

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection, 100 ml, Hő elleni hajvédelem nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázásttartós hatáskisimítHasználata:Dolgozza be a száraz Több hajba és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection termálszérum spray formában a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 100 ml

4 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Soft Tamer tej anti-frizz hatással 75 ml

3 130.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Oil hajsimító olaj rakoncátlan hajra 100 ml

3 170.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth 6 Effects Serum szérum rakoncátlan hajra 100 ml

3 470.00 Ft

Goldwell Dualsenses Just Smooth, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Goldwell Dualsenses Just Smooth kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:a mechanikai és kémiai sérüléseket is helyreállítjarugalmasságot Több és volument kölcsönöz a hajnakmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Just Smooth kisimító kondicionáló a rakoncátlan hajra 200 ml

3 050.00 Ft

Goldwell Dualsenses Just Smooth, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Goldwell Dualsenses Just Smooth sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja Több a hajatfényessé és dússá teszi a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Just Smooth kisimító sampon a rakoncátlan hajra 250 ml

2 480.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth 60sec Treatment hajsimító maszk rakoncátlan hajra 500 ml

6 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth 60sec Treatment hajsimító maszk rakoncátlan hajra 200 ml

2 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Shampoo hajsimító sampon rakoncátlan hajra 1000 ml

5 040.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Conditioner hajsimító kondicionáló rakoncátlan hajra 1000 ml

4 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 2 x 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Duo szett rakoncátlan hajra 2 x 1000 ml

11 000.00 Ft

Goldwell Dualsenses Just Smooth, 12x18 ml, Hajszérumok nőknek, Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi GoldwellDualsensesJust Smooth szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.Tulajdonságok:megfelelő hidratálást nyújt a hajnakselymesen lágy Több tapintású hajat eredményezbehatol a hajkéregbe és erősíti aztHasználata:A még nedves hajra vigye fel. Ne öblítse le. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Just Smooth kisimító szérum a rakoncátlan és töredezett hajra 12x18 ml

12 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajwax a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Crystal Turn zselés wax fényes hajért 100 ml

3 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Curly Twist Curl Control hidratáló krém hullámokra 100 ml

4 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Roughman paszta matt frizura készítésre 100 ml

3 100.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Curly Twist Curl Splash revitalizáló krém hullámokra 100 ml

5 280.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Mellogoo formázó paszta természetes hatásért 100 ml

2 670.00 Ft

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser, 125 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:megbízhatóan hosszan tartó hatásextra erős fixálásfokozza a haj természetes fényétHasználata:Vigye fel Több a száraz hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser hab wax hajra 125 ml

5 110.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip, 300 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti a frizuráta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan Több tartó hatása frizura egész nap megtartja formájátvédi a hajat a káros UV sugarak ellenHasználata:Vigye fel a száraz hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip formázó hab hajra 300 ml

3 120.00 Ft

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:extra erős fixálásnem hagy maradványokat a hajban és Több könnyen kifésülhetőHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra 300 ml

2 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Dry Boost texturáló spray haj megerősítésére 200 ml

4 890.00 Ft

TONI&GUY Picture Perfect Hair Gloss, 50 ml, Hajbalzsamok nőknek, A minőségi TONI&GUYPicture Perfect Hair Gloss hajbalzsam hajmosás után biztosítja a haj megfelelő ápolását, hidratálja a hajat és megkönnyíti a formázását.Tulajdonságok:hidratált és táplált hajat eredményezkáprázatos fényt Több biztosít a hajnakegységesíti és kisimítja a hajszálak felületétselymességet és vitalitást ad a hajnakHasználata:Samponnal megmosott és törülközővel megszárított hajra vigye fel. Ne öblítse le, és formázza haját a megszokott módon. Kevésbé

TONI&GUY Picture Perfect Hair Gloss balzsam a haj kiegyenesítésére 50 ml

3 530.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer, 200 ml, Spray a dús hajért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a hajtövektől növeli a haj volumenétgyors Több és egyszerű hajformázása készítmény finom szálú és szálló hajra különösen kiválóHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer spray a haj dús hatásáért vékonyszálú és normál hajra 200 ml

3 760.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip, 300 ml, Hajfények nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:közepes fixálása hajtövektől növeli a haj volumenétegészséges Több ragyogást biztosíthőkezelés során védi a hajatHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip fixáló hab dús és fényes hajért 300 ml

2 880.00 Ft

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around, 200 ml, Spray – es fixálók a dús hatásért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti Több a frizurátnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatbiztosítja a haj rugalmasságátHasználata:Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around styling spray a hullámos és göndör hajra 200 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Lagoom Jam hajformázó zselé 150 ml

2 600.00 Ft
>