Goldwell StyleSign Ultra Volume Lagoom Jam hajformázó zselé 150 ml


Goldwell StyleSign Ultra Volume Lagoom Jam hajformázó zselé 150 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Lagoom Jam hajformázó zselé 150 ml

2 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Lagoom Jam hajformázó zselé 200 ml

3 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Body Pumper hab volumenért 150 ml

2 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Power Whip erősítő hajhab 300 ml

2 580.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip, 300 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti a frizuráta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan Több tartó hatása frizura egész nap megtartja formájátvédi a hajat a káros UV sugarak ellenHasználata:Vigye fel a száraz hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip formázó hab hajra 300 ml

3 120.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost spray hajtövek megemelésére 200 ml

3 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Naturally Full spray hajszárításhoz és volumen növeléshez 200 ml

2 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 g.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Dust Up Volumizing Powder púder volumen növelésre 10 g

3 080.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip, 300 ml, Hajfények nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:közepes fixálása hajtövektől növeli a haj volumenétegészséges Több ragyogást biztosíthőkezelés során védi a hajatHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip fixáló hab dús és fényes hajért 300 ml

2 880.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer, 200 ml, Spray a dús hajért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a hajtövektől növeli a haj volumenétgyors Több és egyszerű hajformázása készítmény finom szálú és szálló hajra különösen kiválóHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer spray a haj dús hatásáért vékonyszálú és normál hajra 200 ml

3 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajwax a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Crystal Turn zselés wax fényes hajért 100 ml

3 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Matte Rebel hajformázó agyag matt frizura készítésre 75 ml

3 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Spray spray vékony szálú volumen nélküli hajra 150 ml

3 530.00 Ft

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor, 150 ml, Hajgyanták nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor hajviasz tökéletesen tartja a frizurát és könnyen alkalmazható. Ráadásul hosszan tartó hatása szinte meglepő.Tulajdonságok:könnyen kialakítja a kívánt frizuráttermészetesen fixálmegbízhatóan Több és erősen modellezi a hajatminden tetszőleges stílusú és formájú frizurát készre formázegyszerű alkalmazásHasználata:Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint. Kevésbé

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor hajwax spray -ben 150 ml

3 830.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Diamond Gloss spray védett és fényes hajért 150 ml

2 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Alterna Caviar Style Luxe Creme Gel hajformázó zselé közepes fixálásért 150 ml

6 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a L´Oréal Professionnel márkától Tecni.Art kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

L´Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash hajformázó zselé nedves hatásért 150 ml

3 420.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodyfying Dry Shampoo spray vékony szálú hajra 250 ml

3 250.00 Ft

Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 12x18 ml, Hajszérumok nőknek, Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi GoldwellDualsensesUltra Volume szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.Tulajdonságok:intenzív fényt ad a hajnakbehatol a Több hajkéregbe és erősíti aztteljes hosszban táplálja a hajszálakatHasználata:A még nedves hajra vigye fel. Ne öblítse le. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Ultra Volume leöblítést nem igénylő szérum a finom hajért 12x18 ml

12 780.00 Ft

Nivea Styling Primer Volume, 150 ml, Styling nőknek, A minőségi Nivea Styling Primer Volume hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:tökéletes volumen és formakönnyebbé teszi a hajformázásta haj hőkezelése során hatékony védelmet nyújtHasználata:Vigye fel Több száraz hajra és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Nivea Styling Primer Volume zselés emulzió dúsabb hatásért 150 ml

1 810.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo sampon vékony szálú volumen nélküli hajra 1000 ml

4 450.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo sampon vékony szálú volumen nélküli hajra 250 ml

3 060.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner kondicionáló vékony szálú volumen nélküli hajra 1000 ml

5 220.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner kondicionáló vékony szálú volumen nélküli hajra 200 ml

3 920.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Wella Professionals márkától EIMI kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals EIMI Volume Perfect Setting hajformázó emulzió volumen növelésre 150 ml

2 770.00 Ft

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser, 125 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:megbízhatóan hosszan tartó hatásextra erős fixálásfokozza a haj természetes fényétHasználata:Vigye fel Több a száraz hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Creative Texture Showcaser hab wax hajra 125 ml

5 110.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős hajlakk 500 ml

5 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer texturáló ásványi spray 200 ml

3 700.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell Kerasilk Repower Volume Foam Conditioner volumenért és a haj megerősítéséért 150 ml

5 770.00 Ft
>