Elsavasodott szervezet

Elsavasodott szervezet

Mit érdemes tudni a lúgos vízről:

Néhány eszköz a víz lúgosítására

A hordozható lúgosító eszközökkel elért pH-értékek a bemenő víztől és a hatóidőtől függenek. Minél hosszabb időt tölt a víz az ásványokkal való érintkezésben, annál magasabb pH-t ér el. A csapvíz számára körülbelül 10-20 percre van szükség a változáshoz. A hordozható eszközök segítségével bárhol és bármikor lúgos vizet készíthet.

  1. Lúgos víz pálca – egy lúgos pálca elegendő 0,5 liter víz aktiválásához, és kb. 500 liter lúgos vizet tud előállítani. Minél tovább áztatja a víz pálcát a vízben, annál magasabb lesz a víz pH értéke.Lúgosítókancsó lúgos víz előállítására
  2. Lúgos energetizáló poharak – ezek a poharak típustól függően körülbelül 370 ml-esek. A pohár jellemzőitől és a használat intenzitásától függően a töltet 3-6 hónapig tart. Az energetizáló pohárral pH 9,2 érhető el.
  3. Lúgosító kancsó vízhez – a kancsó térfogata 2 liter, és a tartály 2 500 – 3 000 liter vizet képes lúgosítani. Elegáns dizájnja hűtőszekrény ajtajához illeszkedik.
  4. Vízionizátor – a vízionizátorok közvetlenül a csaptelepre vannak felszerelve. A szeleppel állítható, hogy lúgos vizet vagy hagyományos, ivóvizet szeretne-e, emellett beállíthatja, hogy a víz pH-ja mennyi legyen. Hátrányuk a helyhez kötöttség és a magasabb ár.

Lúgos életmód

  1. Ne igyon cukrozott italokat, szénsavas italokat, kávét, fekete teát és alkoholt. Helyette minden órában igyon meg egy pohár lúgos vizet.
  2. A ¾ élelmiszereknek lúgosnak, ¼-nek mérsékelten savasnak kell lenniük. Minden nap figyelni arra, hogy milyen élelmiszereket fogyaszt már megterhelő lehet. Lúgos vízzel elkerülheti ezt. Elég, ha betartja az ivási rendszert lúgos vízzel.
  3. Kerülje a kémiai anyagokat és mesterséges édesítőszereket az ételekben, mint például instant ételek és levesek,A lúgos víz jótékony szervezetre konzervételek, félkész termékek stb.
  4. A nap főétele az ebéd, nem a vacsora. Vacsorára csak valami könnyűt, legjobb, ha nyers zöldséget fogyaszt.
  5. Az étkezésekhez egyen nyers zöldséget.
  6. Gyakorlatok és mozgás– az izzadás méregteleníti a testet.
  7. Relaxáljon, lassítson, és találjon időt magának, időt egy hobbi számára – ha egészségesek akarunk lenni, meg kell találnunk a lelki egyensúlyt.

Fontos, hogy ne együnk túl sokat és hagyjunk helyet a gyomorban az ételek keveréséhez és feldolgozásához. Ha túlesszük magunkat, az étel feldolgozásának sebessége lelassul, és az étel a gyomorban elkezd erjedni.

A szervezet savasodása civilizációs betegségnek számít

A nehézségek, az öregedés jelei, sőt komoly betegségek is csupán a szervezet savasodására reagálnak. Gondatlan táplálkozásunk teret ad a betegségek fejlődésének. Állandó bőrápolás, cellulit, túlsúly, fogproblémák, bőrbetegségek vagy éles fájdalom a végtagokban a szervezet savasodásának jelei. Ha biztos akar lenni abban, hogy a szervezete savasodott, vásároljon lakmuszpapírt a gyógyszertárból a vizelet pH-jának mérésére.

Betegségek, amelyeket a savas szervezet okozhat

  1. Kezdeti betegségek: akné, ízületi és izomfájdalmak, hideg végtagok, allergiák, hiperaktivitás, menstruációs fájdalmak, görcsök, depresszió, hasmenés, székrekedés, nyálka
  2. Közepesen előrehaladott betegségek: herpesz, memória- és koncentrációvesztés, álmatlanság, asztma, szénanátha, impotencia, gombás fertőzések, erős hajhullás, érzéketlenség, bél- és húgyhólyaggyulladás
  3. Előrehaladott betegségek: leukémia, sclerosis multiplex, reuma, tuberkulózis, rák, skizofrénia