Wella Professionals Invigo Color Brilliance Booster tápláló gondoskodás spray-ben festett hajra 100 ml


Wella Professionals Invigo Color Brilliance Booster tápláló gondoskodás spray-ben festett hajra 100 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Booster tápláló gondoskodás spray-ben festett hajra 100 ml

5 970.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Samponok nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrterősíti Több a hajszálakatmeghosszabbítja a hajszín tartósságát Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Sampon vastagszálú festett hajra 50 ml

940.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Brilliance hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:mélyrehatóan kezeli a hajszálakatteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatjavítja a hajszálak rugalmasságátHasználata:Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Maszk vastag festett hajra 500 ml

6 000.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétintenzívebbé Több teszi a hajszíntmeghosszabbítja a szín tartósságát Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Kondicionáló vastag, festett hajra 200 ml

2 390.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, , Kozmetika szettek nőknek, Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Wella ProfessionalsInvigoColor Brilliance kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.A szett tartalma:Invigo Color Brilliance Több sampon normál és festett hajra 250 mlInvigo Color Brilliance kondicionáló normál és festett hajra 200 mlInvigo Color Brilliance kisimító spray a szín védelméért 150 mlTulajdonságok:ajándéknak kiválóminden nő örül nekihajápoló az élettel teli, szép hajértfestett hajraa hajszín tartósságának… Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance ajándékszett (a vékony szálú, festett hajra)

8 230.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Brilliance kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a Több haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance kondicionáló normál és festett hajra 200 ml

2 580.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Samponok nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja Több és táplálja a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon normál és festett hajra 50 ml

880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon vékony szálú festett hajra 500 ml

3 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Mask maszk vékony szálú festett hajra 500 ml

5 210.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon durva és festett hajra 500 ml

3 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Conditioner kondicionáló durva és festett hajra 200 ml

2 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon vékony szálú festett hajra 1000 ml

4 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Conditioner kondicionáló vékony szálú festett hajra 1000 ml

7 040.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon durva és festett hajra 250 ml

2 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Conditioner kondicionáló durva és festett hajra 1000 ml

6 920.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon vékony szálú festett hajra 250 ml

2 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Color Protection Shampoo sampon durva és festett hajra 1000 ml

4 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - normál haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Mask maszk vékony szálú festett hajra 150 ml

2 910.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Wella Professionals Invigo Color Brilliance hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:gyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a Több hajnakmeggátolja a haj kreppesedésétkiemeli a hajszín intenzitásátmegkönnyíti a kifésülést és a haj formázásátHasználata:Nedves hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire vigye fel. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance kisimító spray a szín védelméért 150 ml

4 040.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Brilliance hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmegkönnyíti a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance hidratáló maszk vékonyszálú és normál hajra 500 ml

6 660.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Invigo Brilliance Mask maszk durva és festett hajra 150 ml

2 740.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Service hajkúra festett hajra 1000 ml

6 910.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Color Motion+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Color Motion+ Structure+ Mask tápláló hajmaszk festett hajra 150 ml

3 300.00 Ft

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Blonde Recharge sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmeghosszabbítja Több a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge sampon a festett szőke haj védelmére Cool Blond 1000 ml

5 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Bumble And Bumble márkától BB kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Bumble And Bumble BB Tonic Primer tápláló gondoskodás spray-ben minden hajtípusra 250 ml

7 340.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Service, 150 ml, Festék eltávolítók nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Servicehajfesték eltávolító gyengéden, de hatékonyan tisztítja meg a fejbőrt és az arcot a felesleges hajfestéktől.Tulajdonságok:könnyen eltávolítja a bőrről a Több festékmaradványokatHasználata:Vigye fel egy vattatamponra és gyengéden törölje le a bőr festékes helyeit. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Service színeltávolító 150 ml

2 210.00 Ft

Wella Professionals Invigo Volume Boost, 150 ml, Spray a dús hajért nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Volume Boost hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a készítmény finom szálú és szálló hajra különösen Több kiválófokozza a haj természetes fényétnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakata hajtövektől növeli a haj volumenétHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Volume Boost spray a dús hajért hajra 150 ml

2 840.00 Ft

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:megkönnyíti Több a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátmélyrehatóan kezeli a hajszálakatteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatintenzíven hidratálHasználata:Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich mélyen tápláló maszk hajra 500 ml

6 690.00 Ft

Wella Professionals Invigo Sun, 150 ml, Napsugárzás elleni hajvédelem nőknek, A kiváló minőségű Wella Professionals Invigo Sun hajvédő készítmény megőrzi a haj tápláltságát és vitalitását.Tulajdonságok:hidratálja a napsugárzás hatásának kitett hajatfinommá és selymessé teszi a hajatUV-sugárzás Több elleni védelmet nyújtregenerálja a hajszálakatÖsszetétel:UV-szűrőkHasználata:Vigye fel egyenletesen a száraz vagy nedves hajra. Ne öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Sun védő spray nap által károsult haj 150 ml

3 770.00 Ft
>