Matrix Biolage Colorlast Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml


Matrix Biolage Colorlast Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Biolage Colorlast Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

2 850.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Biolage Colorlast Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

5 340.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Biolage Colorlast Shampoo sampon festett hajra 400 ml

3 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Matrix Biolage Colorlast Mask maszk festett hajra 150 ml

3 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Matrix Biolage Colorlast Shampoo sampon festett hajra 250 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner kondicionáló gyenge hajra 200 ml

2 960.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Biolage Advanced Fulldensity Conditioner kondicionáló gyenge hajra 200 ml

2 780.00 Ft

Biolage Essentials ColorLast, 1000 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Biolage Essentials ColorLast kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:meghosszabbítja a szín tartósságátragyogó fényt ad a hajnakmegkönnyíti a Több kifésülést és a haj formázásátszükséges mértékben hidratálHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Biolage Essentials ColorLast kondicionáló festett hajra 1000 ml

7 080.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Biolage Advanced Oil Renew System Conditioner tápláló kondicionáló nagyon száraz hajra 200 ml

3 870.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1094 ml.

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner kondicionáló száraz hajra 1094 ml

5 880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Biolage Smoothproof Conditioner kondicionáló rakoncátlan hajra 1000 ml

7 000.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Total Results Color Obsessed Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

4 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Matrix Total Results Color Obsessed Conditioner kondicionáló festett hajra 300 ml

1 930.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Kerasilk Color Cleansing Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

5 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

3 350.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner kondicionáló gyenge hajra 1000 ml

6 540.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Biolage Volumebloom Conditioner kondicionáló vékony szálú hajra 400 ml

3 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner kondicionáló gyenge hajra 1000 ml

6 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Wella Professionals SP Color Save Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

3 340.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - szőke haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Matrix Biolage Colorlast Purple Shampoo sampon szőke hajra 250 ml

3 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

4 000.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Matrix Biolage Colorlast Pack maszk védett és fényes hajért 100 ml

3 100.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

2 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner haj peeling gyenge hajra 200 ml

3 250.00 Ft

Biolage Essentials ColorLast, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Biolage Essentials ColorLast sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmeghosszabbítja a hajszín tartósságátfényessé és Több dússá teszi a hajatregenerálja és táplálja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Biolage Essentials ColorLast sampon festett hajra 1000 ml

7 920.00 Ft

Biolage Essentials ColorLast, , Kozmetika szettek nőknek, Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű BiolageEssentialsColorLast kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.A szett tartalma:sampon festett hajra 250 mlkondicionáló festett hajra Több 200 mlAll-in-One könnyű multifunkciós spray minden hajtípusra 150 mlTulajdonságok:minden nő örül nekimindennapi használatra való kozmetikai termék-összeállításhajápoló az élettel teli, szép hajértfestett hajraHasználata:A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint… Kevésbé

Biolage Essentials ColorLast ajándékszett I. (festett hajra)

8 740.00 Ft

Biolage Essentials ColorLast, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Biolage Essentials ColorLast hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálmeghosszabbítja a Több hajszín élettartamátkáprázatos fényt ad a hajnaka haj selymes tapintásúvá válikHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Biolage Essentials ColorLast maszk festett hajra parabénmentes 150 ml

3 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Total Results Keep Me Vivid Conditioner tápláló kondicionáló festett hajra 1000 ml

4 340.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Matrix Total Results Keep Me Vivid Conditioner tápláló kondicionáló festett hajra 300 ml

2 260.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Vibrant Color Conditioner kondicionáló durva és festett hajra 200 ml

2 760.00 Ft
>