Goldwell Kerasilk Color Ballance Primer öblítés nélküli ápolás festett hajra 125 ml


Goldwell Kerasilk Color Ballance Primer öblítés nélküli ápolás festett hajra 125 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Goldwell Kerasilk Color Ballance Primer öblítés nélküli ápolás festett hajra 125 ml

5 260.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell Kerasilk Color Brillance Creator öblítés nélküli ápolás festett hajra 500 ml

11 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell Dualsenses Color Structure Equalizer öblítés nélküli ápolás festett hajra 150 ml

3 140.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Goldwell Kerasilk Reconstruct Blow-Dry Spray öblítés nélküli ápolás sérült hajra 125 ml

4 650.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Goldwell Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Pre-Treatment öblítés nélküli ápolás száraz és sérült hajra 125 ml

4 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Velvetizer öblítés nélküli ápolás festett hajra 100 ml

2 650.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 190 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color AOX 10 in 1 öblítés nélküli ápolás festett hajra 190 ml

3 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Goldwell Kerasilk Repower Volume Intensifying Post Treatment öblítés nélküli ápolás volumen növelésre 125 ml

5 570.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Kerasilk Color Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

10 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Kerasilk Color Cleansing Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

5 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Kerasilk Color Cleansing Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

11 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Goldwell Kerasilk Color Brillance Perfector hajformázó spray fényes festett hajért 75 ml

4 780.00 Ft

Klorane Pomegranate, 125 ml, Leöblítést nem igénylő kondicionálók nőknek, Az öblítésmentes Klorane Granátové jablko hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.Tulajdonságok:táplálást és regenerálódást biztosítmegkönnyíti a kifésülést és a Több haj formázásáta haj fényes és selymes tapintásúHasználata:Permetezzen a nedves, törülközővel megszárított hajára megfelelő mennyiségű szert és kézzel dörzsölje szét. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon. Kevésbé

Klorane Pomegranate öblítés nélküli kondicionáló festett hajra 125 ml

4 460.00 Ft

Matrix Total Results Color Obsessed, 125 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Matrix Total Results Color Obsessed hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:kiemeli a hajszín intenzitásátbársonyosan selymessé teszi Több a hajathidratálja és táplálja a hajatkiküszöböli a haj töredezésétminőségében javítja a haj szerkezetétHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki. Formázza a haját a szokásos módon. Kevésbé

Matrix Total Results Color Obsessed leöblítést nem igénylő ápolás festett hajra 125 ml

3 040.00 Ft

Londa Professional Color Radiance, 250 ml, Leöblítést nem igénylő kondicionálók nőknek, Az öblítésmentes Londa Professional Color Radiance hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.Tulajdonságok:táplálást és regenerálódást biztosíta haj Több fényes és selymes tapintásúvitalitást ad a hajnakHasználata:Permetezzen a nedves, törülközővel megszárított hajára megfelelő mennyiségű szert és kézzel dörzsölje szét. Kevésbé

Londa Professional Color Radiance öblítés nélküli kondicionáló festett hajra 250 ml

3 080.00 Ft

Phytorelax Laboratories Keratin Color, 250 ml, Leöblítést nem igénylő kondicionálók nőknek, Az öblítésmentes Phytorelax Laboratories Keratin Color hajkondicionáló a haj regenerálásának sok más előnnyel is járó egyszerű és gyors módját jelenti.Tulajdonságok:kisimítja a hajszálakatmegkönnyíti a kifésülést Több és a haj formázásáta haj fényes és selymes tapintásúÖsszetétel:kémiai színezéket nem tartalmazHasználata:Frissen mosott nedves vagy száraz hajra vigye fel. Ne öblítse le, és folytassa a haj formázást a szokásos módon. Kevésbé

Phytorelax Laboratories Keratin Color öblítés nélküli kondicionáló festett hajra 250 ml

4 300.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 185 ml.

Wella Professionals SP Color Save Bi-Phase Conditioner öblítés nélküli kondicionáló festett hajra 185 ml

4 380.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Lamination erősítő öblítés nélküli spray festett hajra 200 ml

2 970.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Macadamia márkától Professional Ultra Rich kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Oil Treatment öblítés nélküli ápolás nagyon száraz és rakoncátlan hajra 125 ml

7 250.00 Ft

Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Londa Professional Color Radiance hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:káprázatos Több fényt ad a hajnakmélyrehatóan kezeli a hajszálakatmeghosszabbítja a hajszín élettartamátÖsszetétel:UV-szűrőHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Londa Professional Color Radiance hajszínvédő ápolás festett hajra 1000 ml

4 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Curl Power 5 öblítés nélküli ápolás hullámos és göndör hajra Cream 125 ml

3 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 210 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color Acidic Sealer rögzítő ápolás festett hajra 210 ml

4 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Revlon Professional márkától Intragen kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Revlon Professional Intragen Sebum Balance Concentrate Treatment öblítés nélküli ápolás zsíros fejbőrre 125 ml

4 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray hajformázó spray hővédelemre 125 ml

6 200.00 Ft

Schwarzkopf Gliss 7 sec, 200 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Gliss 7 sec hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes Több hosszukban regenerálja a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakmegújítja a haj szerkezetétvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Schwarzkopf Gliss 7 sec regeneráló ápolás festett hajra 200 ml

2 417.00 Ft

Fudge Treatment, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Fudge Treatment hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajataktiválja a haj gyökerek tevékenységétminőségében javítja a haj Több szerkezetétHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Fudge Treatment öblítést nem igénylő regeneráló ápolás festett hajra 150 ml

4 120.00 Ft

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix, 10 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és Több szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás festett hajra 10 ml

2 860.00 Ft

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és Több szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás festett hajra 150 ml

15 590.00 Ft

Pierre René Medic Laboratorium, 125 ml, Ecsetek és szivacsok nőknek, Nélkülözhetetlen segítség a kezek tisztán tartásához, legyen bárhol. A Pierre René Medic Laboratorium kéztisztító gél ideális a szennyeződések eltávolításához, melyek azokban a pillanatokban értékel a Több leginkább, mikor nincs kéznél víz és szappan.Tulajdonságok:tisztává teszi a kezetpraktikus csomagolás, amit mindig magánál hordhata termék kisebb és nagyobb méretű ecsetek tisztítására is alkalmasfertőtlenítHasználata:Tegyen az egyik tenyerébe egy keveset a készítményből majd kenje szét mindkét… Kevésbé

Pierre René Medic Laboratorium öblítés nélküli tisztító spray 125 ml

2 500.00 Ft
>