Wella Professionals Elements Conditioning Leave-in Spray öblítés nélküli ápolás minden hajtípusra 150 ml


Wella Professionals Elements Conditioning Leave-in Spray öblítés nélküli ápolás minden hajtípusra 150 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Wella Professionals márkától Elements kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Elements Conditioning Leave-in Spray öblítés nélküli ápolás minden hajtípusra 150 ml

3 080.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Revlon Professional márkától Uniq One kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Revlon Professional Uniq One All In One Coconut Treatment öblítés nélküli ápolás minden hajtípusra 150 ml

2 960.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Revlon Professional márkától Uniq One kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Revlon Professional Uniq One All In One Green Tea Treatment öblítés nélküli ápolás minden hajtípusra 150 ml

3 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals SP Volumize Leave-In Conditioner öblítés nélküli kondicionáló volumen növelésre 150 ml

4 020.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Fanola Nutri Care Leave-In Mask Spray öblítés nélküli ápolás sérült hajra 200 ml

3 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Sachajuan márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Sachajuan Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló minden hajtípusra 250 ml

7 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Macadamia márkától Professional Weightless kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 236 ml.

Macadamia Professional Weightless Leave-in Moisture Conditioning Mist leave-in spray vékony szálú volumen nélküli hajra 236 ml

6 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Wella Professionals márkától EIMI kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals EIMI Texture Shape Me hajzselé minden hajtípusra 150 ml

3 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals SP Essential Nourishing Mask tápláló hajmaszk minden hajtípusra 150 ml

4 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Wella Professionals márkától EIMI kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals EIMI Texture Rugged Texture formázó paszta minden hajtípusra 150 ml

3 740.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Wella Professionals márkától Nutricurls kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Nutricurls Curlixir Balm öblítés nélküli ápolás hullámos és göndör hajra 150 ml

3 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a KMS márkától Moist Repair kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

KMS Moist Repair Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz és sérült hajra 150 ml

4 120.00 Ft

Biolage Essentials All-In-One, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Biolage Essentials hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatgyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakregeneráló Több hatásúvonzó fényt ad a hajnakHasználata:Száraz hajra alkalmazza, elsősorban a hajszálak teljes hosszára és végeire vigye fel. Kevésbé

Biolage Essentials All-In-One könnyű multifunkciós spray minden hajtípusra 150 ml

3 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Matrix márkától Biolage Advanced kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Matrix Biolage Advanced All-In-One Coconut Infusion Spray minden hajtípusra 150 ml

4 390.00 Ft

Wella Professionals Elements, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Wella Professionals Elements hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatminőségében javítja a haj szerkezetétHasználata:Vigye fel Több a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Elements öblítést nem igénylő hajkúra spray -ben 150 ml

3 720.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 185 ml.

Wella Professionals SP Reverse Spray erősítő öblítés nélküli spray sérült hajra 185 ml

4 210.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Nutri Care Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz és sérült hajra 300 ml

2 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner öblítés nélküli kondicionáló haj hidratálására 250 ml

6 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 147 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz hajra 147 ml

8 390.00 Ft

Wella Professionals Elements, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakaterősíti a Több hajszálakatvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Elements megújító maszk 150 ml

3 590.00 Ft

Biosilk Silk Therapy, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Biosilk Silk Therapy hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatminőségében javítja a haj szerkezetétsűrűbbé és Több erősebbé teszi a hajatgyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakkiküszöböli a haj töredezésétregeneráló hatásúHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki. Formázza a haját a szokásos módon. Kevésbé

Biosilk Silk Therapy kondicionáló spray minden hajtípusra 150 ml

4 230.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Nioxin márkától 3D Styling kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Nioxin 3D Styling Therm Activ Protector hőre fixáló spray minden hajtípusra 150 ml

4 540.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Revlon Professional márkától Uniq One kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Revlon Professional Uniq One All In One erősítő öblítés nélküli spray sérült hajra 150 ml

3 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Serum Spray leave-in spray száraz és sérült hajra 150 ml

3 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 185 ml.

Wella Professionals SP Color Save Bi-Phase Conditioner öblítés nélküli kondicionáló festett hajra 185 ml

4 380.00 Ft

Klorane Avoine, 150 ml, Száraz samponok nőknek, A praktikus Klorane Oves száraz sampon volument és friss megjelenést kölcsönöz a frizurájának. Élvezze a tiszta haj érzését akár hajmosás nélkül is.Tulajdonságok:magába szívja a felesleges zsírt a hajrólenergiát Több és fényt ad a hajnakfelfrissíti és levegőssé teszi a hajatHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel a palackot. A fejétől 20-30 cm távolságból permetezze elsősorban a hajtövekre. Kevésbé

Klorane Avoine száraz sampon minden hajtípusra 150 ml

3 300.00 Ft

Összetételének (az aktív hatóanyag OCTOPIROX-nak) köszönhetően kiküszöböli a gombákat, amelyek a tartós korpásodás leggyakoribb okai, valamint a bőr viszketésének és vörösödésének forrásai. A gyengéd, de alapos tisztító hatás nem irritálja a bőrt, és nem semmisíti Több meg a fejbőr természetes védőrétegét. A korpásodás kezelése érdekében a sampont hetente 2x kell használni, legalább 3 héten keresztül, vagy amíg a tünetek teljesen megszűnnek. Ezután továbbra is havonta kétszer megelőzésképpen. Aplikáció: Vizezze be a haját, vigyen fel megfelelő mennyiségű sampont,… Kevésbé

Twinstec 911+ sampon korpásodás ellen minden hajtípusra – 150 ml

4 280.00 Ft
>