Toni&Guy Erősen rögzítő hajlakk Brushable Freeze Hold Hairspray 250 ml


Toni&Guy Erősen rögzítő hajlakk Brushable Freeze Hold Hairspray 250 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hosszan tartó, drámai rögzítésű hajlakk és a haj teljesen ellenőrzése érdekében. Gravitációnak ellenálló erőt hoz létre.

Toni&Guy Erősen rögzítő hajlakk Brushable Freeze Hold Hairspray 250 ml

3 198.35 Ft

Az erősen rögzítő hajlakk reggeltől estig megtartja a kívánt formát. Antistatikus védelmet nyújt a hajon, és védi a haját a nedvességtől is.

Toni&Guy Dúsító hajlakk Brushable Volume (Hairspray) 250 ml

3 338.84 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 750 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold Hairspray hajlakk 750 ml

2 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold Hairspray hajlakk 500 ml

2 520.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Wella Professionals SP Finish Perfect Hold Hairspray hajlakk 300 ml

3 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 750 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray hajlakk erős fixálásért 750 ml

2 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray hajlakk extra erős fixálásért 500 ml

2 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Wella Professionals márkától Performance kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Performance Extra Strong Hold Hairspray hajlakk extra erős fixálásért 500 ml

2 200.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Hairspray hajlakk erős fixálásért Strong Hold 500 ml

3 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Hairspray hajlakk közepes fixálásért Medium Hold 500 ml

2 350.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Tigi márkától Catwalk kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Tigi Catwalk Your Highness Firm Hold Hairspray extra erős hajlakk erős fixálásért 300 ml

2 920.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 385 ml.

Tigi Bed Head Hard Head Hard Hold Hairspray hajlakk extra erős fixálásért 385 ml

2 170.00 Ft

A spray rugalmas rögzítést biztosít a hajnak, és egyúttal támogatja a gyönyörű fényét és természetes megjelenését.

Schwarzkopf Professional Rugalmas hajlakk Silhouette (Hairspray Flexible Hold) 500 ml

2 049.59 Ft

TRESemmé Extra Hold, 250 ml, Styling nőknek, A minőségi TRESemmé Extra Hold hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:nem tapasztja össze a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaknem hagy Több maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetőminden hajtípust és frizurát erősen rögzítextra erős fixálásHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. A dúsabb hatás eléréséhez közvetlenül a hajtövekhez permetezze. Kevésbé

TRESemmé Extra Hold hajlakk erős fixálással 250 ml

2 130.00 Ft

Nivea Care & Hold, 250 ml, Styling nőknek, A minőségi Nivea Care & Hold hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítUV-sugárzás elleni védelmet nyújttartós hatásmegőrzi Több a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a hajatHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Használat előtt alaposan rázza fel. Kevésbé

Nivea Care & Hold regeneráló hajlakk extra erős fixálással 250 ml

1 230.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Label.M márkától Complete kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Label.M Complete Hairspray hajlakk 300 ml

2 870.00 Ft

A rendkívül erős rögzítő gél lehetővé teszi éles strukturált hajstílusok létrehozását.elépítésű frizurák készítését.

Schwarzkopf Professional Erős rögzítő gél férfiaknak 3D (Strong Hold Gel) 150 ml

1 867.77 Ft

Sachajuan Hairspray, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Sachajuan Hairspray hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzíttartós hatásmegőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el Több a hajat Kevésbé

Sachajuan Hairspray hajlakk erős fixálással 300 ml

5 140.00 Ft

Sachajuan Hairspray, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Sachajuan Hairspray hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítmegőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a Több hajatHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Sachajuan Hairspray hajlakk közepes fixálás 300 ml

5 790.00 Ft

Sachajuan Hairspray, 75 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Sachajuan Hairspray hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzíttartós hatásmegőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el Több a hajat Kevésbé

Sachajuan Hairspray hajlakk erős fixálással 75 ml

3 650.00 Ft

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray, 250 ml, Hajlakkok nőknek, A kiváló Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:extra erős fixálásmegőrzi a haj rugalmasságát és Több nem nehezíti el a hajatminden hajtípust és frizurát erősen rögzíta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan tartó hatásnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. A dúsabb hatás eléréséhez közvetlenül a hajtövekhez… Kevésbé

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray haj spray extra erős fixálás Sculpting Hairspray 250 ml

3 640.00 Ft

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray, 500 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Alfaparf Milano Style Stories hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem hagy Több maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetőmegőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a hajatextra erős fixálásHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. A dúsabb hatás eléréséhez közvetlenül a hajtövekhez permetezze. Kevésbé

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray hajlakk extra erős fixáló hatású Extreme Hairspray 500 ml

4 430.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Amika márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 270 ml.

Amika Fluxus Touchable Hairspray hajlakk közepes fixálásért 270 ml

5 200.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Moroccanoil márkától Finish kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 330 ml.

Moroccanoil Finish Luminous Hairspray Strong tápláló hajlakk 330 ml

7 400.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Total Results High Amplify Hairspray hajlakk 400 ml

2 810.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze hajlakk erős fixálás 300 ml

2 170.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairspray tápláló hajlakk 300 ml

6 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump hajlakk erős fixálásért 200 ml

2 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze hajlakk extra erős fixálásért 500 ml

2 430.00 Ft
>