Schwarzkopf Professional Osis+ Upload hajformázó krém volumen növelésre 200 ml


Schwarzkopf Professional Osis+ Upload hajformázó krém volumen növelésre 200 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Upload hajformázó krém volumen növelésre 200 ml

2 660.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody spray volumen növelésre 200 ml

2 320.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Upload Volume, 200 ml, Spray a dús hajért nőknek, A kiváló Schwarzkopf Professional Osis+ Upload Volume hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a hajtövektől növeli a haj volumenétfokozza a haj Több természetes fényétrögzíti a frizurátgyors és egyszerű hajformázásHasználata:Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Upload Volume hajkrém dús hatásért 200 ml

2 530.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 240 ml.

Tigi Bed Head Small Talk hajformázó krém volumen növelésre 200 ml

4 860.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust száraz sampon volumen növelésre 300 ml

2 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 240 ml.

Tigi Bed Head Motor Mouth hajformázó krém volumen növelésre 240 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Volume Up spray volumenért 250 ml

2 490.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Collagen Volume Boost Micellar Shampoo sampon volumen növelésre 1000 ml

3 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Collagen Volume Boost Micellar Shampoo sampon volumen növelésre 250 ml

2 110.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Label.M márkától Create kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Label.M Create Blow Out Spray spray volumen növelésre 200 ml

4 100.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Wella Professionals márkától EIMI kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Wella Professionals EIMI Volume Root shoot hab volumen növelésre 200 ml

2 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Kerasilk Repower Volume Dry Shampoo száraz sampon volumen növelésre 200 ml

4 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Volumetry Conditioner kondicionáló volumen növelésre 200 ml

3 400.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam, 200 ml, Kifésülést könnyítő készítmények nőknek, A haj hőkezelésére során alkalmazandó Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.Tulajdonságok:hidratálttá és fényessé teszi a hajatselymes Több és lágy tapintásúvá teszi a hajatfényes és hidratált hajat eredményeztökéletes volumen és formaegészséges ragyogást biztosítHasználata:Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt permetezzen a hajra megfelelő mennyiséget. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam multifunkciós hajspray 200 ml

3 410.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump hajlakk erős fixálásért 200 ml

2 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Bouncy Curls olajos zselé hullámokra 200 ml

2 420.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go, 200 ml, Hő elleni hajvédelem nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:kisimítja a hajszálakatselymes és lágy tapintásúvá teszi a Több hajathidratálttá és fényessé teszi a hajatfelveszi a harcot a kreppesedéssel szembenHasználata:Vigye fel száraz hajra és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go express hajszárító spray 200 ml

2 790.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast, 200 ml, Hajzselék nőknek, A kiváló Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:tökéletes hajformázást eredményeza hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan tartó hatásnem Több tapasztja össze a hajszálakat és könnyen kifésülhetőHasználata:Vigye fel a nedves hajra és végezze el a kívánt hajformázást. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast hajzselé dús hatásért 200 ml

2 960.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish, 200 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzíterős fixálásnem tapasztja Több össze a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaktartós hatásHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Finish hajlakk erős fixálás 200 ml

1 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Curl Honey krém 150 ml

2 220.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Kevin Murphy márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Kevin Murphy Anti Gravity Spray hajformázó spray volumen növelésre 1000 ml

23 360.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner, 200 ml, Hő elleni hajvédelem nőknek, A haj hőkezelésére során alkalmazandó Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.Tulajdonságok:táplálja és javítja a haj szerkezetéta haj hőkezelése Több során hatékony védelmet nyújtmegakadályozza a töredezésétHasználata:Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt permetezzen a hajra megfelelő mennyiséget. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner spray a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 200 ml

2 000.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam, 200 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti a frizuráta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan tartó hatásHasználata:Használat Több előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam tömegnövelő hajhab hőkezelt hajra minden hajtípusra 200 ml

3 630.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Fresh Texture, 200 ml, Száraz samponok nőknek, A praktikus Schwarzkopf Professional Osis+ száraz sampon volument és friss megjelenést kölcsönöz a frizurájának. Élvezze a tiszta haj érzését akár hajmosás nélkül is.Tulajdonságok:magába szívja a Több felesleges zsírt a hajrólgazdag és légiesen dús hatást eredményezillatossá teszi a hajatmeghosszabbítja a mosott haj hatásátHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel a palackot. A fejétől 20-30 cm távolságból permetezze elsősorban a hajtövekre. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Fresh Texture matt száraz sampon hab zsíros hajra 200 ml

2 930.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody VolumeHairbody Volume, 200 ml, Hajápoló spray nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody Volume hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázástnem nehezíti el a hajatkisimítHasználata:Vigye fel száraz Több hajra és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody VolumeHairbody Volume előkészítő spray styling előtt P 200 ml

2 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Wella Professionals márkától EIMI kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals EIMI Volume Perfect Setting hajformázó emulzió volumen növelésre 150 ml

2 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Maria Nila márkától Minerals kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste hajformázó paszta volumen növelésre 100 ml

7 290.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Tame Wild, 150 ml, Kisimító krémek nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Tame Wild hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:kisimítegészséges ragyogást biztosítkönnyebbé teszi a hajformázástHasználata:Vigye fel száraz hajra és formázza Több azt a kívánt formára. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Tame Wild kisimító krém töredezés ellen 150 ml

2 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Schwarzkopf Professional márkától Osis+ kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 85 ml.

Schwarzkopf Professional Osis+ Mighty Matte mattító krém ultra erős fixálásért 85 ml

2 190.00 Ft
>