Revlon Professional Intragen Dandruff Control Concentrate Treatment hajkúra korpásodás ellen 125 ml


Revlon Professional Intragen Dandruff Control Concentrate Treatment hajkúra korpásodás ellen 125 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Revlon Professional márkától Intragen kollekcióból nőknek lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Revlon Professional Intragen Dandruff Control Concentrate Treatment hajkúra korpásodás ellen 125 ml

4 850.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Revlon Professional márkától Intragen kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Revlon Professional Intragen Sebum Balance Concentrate Treatment öblítés nélküli ápolás zsíros fejbőrre 125 ml

4 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a American Crew márkától Trichology kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

American Crew Trichology Anti-Dandruff + Sebum Control frissítő sampon korpásodás ellen 250 ml

3 210.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 250 ml

1 990.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 1000 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 200 ml

1 870.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Revlon Professional márkától Pro You kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Revlon Professional Pro You Purifying Shampoo tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

6 300.00 Ft

Revlon Professional Pro You The Balancer, 350 ml, Samponok nőknek, A kiváló Revlon Professional Pro You The Balancer sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és Több a fejbőrtmegszünteti a haj korpásodásátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Revlon Professional Pro You The Balancer nyugtató sampon korpásodás ellen 350 ml

2 540.00 Ft

Vianek Anti-Dandruff, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Vianek Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtnyugtatja a fejbőrtselymessé teszi a hajatmegszünteti a Több haj korpásodásátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Vianek Anti-Dandruff tápláló sampon korpásodás ellen 300 ml

2 710.00 Ft

Uniq One egyedülálló hajápolás, amely hatékonyan ápolja és szépíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. 10 hatás egyetlen termékben! Minden hajtípushoz ajánlott.

Revlon Professional Egyedülálló hajkúra 10 az 1-ben Uniq One (All In One Hair Treatment) 150 ml

2 628.10 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Revlon Professional márkától Eksperience kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 6 x 50 ml.

Revlon Professional Eksperience Talassotherapy Purifying Essential Extract tisztító olaj korpásodás ellen 6 x 50 ml

15 190.00 Ft

Revlon Professional Intragen S.O.S Calm, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Revlon Professional Intragen S.O.S Calm sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja Több és táplálja a hajatselymessé teszi a hajatfényessé és dússá teszi a hajaterősíti a hajszálakatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád… Kevésbé

Revlon Professional Intragen S.O.S Calm Sampon érzékeny és rritált fejbőrre 250 ml

4 460.00 Ft

Dove DermaCare Scalp Anti-Dandruff, 400 ml, Samponok nőknek, A kiváló Dove DermaCare Scalp Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálmegszünteti a Több haj korpásodásátfinoman illatosítja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Dove DermaCare Scalp Anti-Dandruff tisztító sampon korpásodás ellen 400 ml

1 350.00 Ft

Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo, 200 ml, Samponok nőknek, A kiváló Uriage DS HAIR sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a Több haj korpásodásáterősíti a hajszálakatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo korpásodás elleni sampon az irritált fejbőrre 200 ml

4 000.00 Ft

Intenzív ellátás sampon alkalmas emberek tartós korpásodás, amely megtartja a haj, és az emberek, akik szenvednek a gyakori kiújulás korpásodás, intenzív viszketés és irritáció a fejbőr.

La Roche Posay Kerium DS intenzív korpásodás elleni sampon (Intensive Shampoo Anti-Dandruff) 125 ml

4 859.50 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Revlon Professional márkától Intragen kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Revlon Professional Intragen Total Detox Remedy Restore Mask erősítő maszk minden hajtípusra 200 ml

4 700.00 Ft

Londa Professional Anti-Dandruff, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Londa Professional Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a hajatmegszünteti Több a haj korpásodásátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Londa Professional Anti-Dandruff korpásodás elleni sampon 250 ml

1 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Wella Professionals márkától SP kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Wella Professionals SP Men Remove Tonic tonik korpásodás ellen 125 ml

2 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Wella Professionals Invigo Balance Clean Scalp Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 250 ml

1 960.00 Ft

Avon Advance Techniques Anti-Dandruff, 400 ml, Sampon és kondicionáló 2in1 nőknek, A praktikus Avon Advance Techniques Anti-Dandruff 2 az 1-ben sampon és kondicionáló egyetlen készítményben gyorsan és hatékonyan ápolja a haját.Tulajdonságok:alapos tisztítja a hajat és Több egyben megkönnyíti kifésüléséttisztítja a fejbőrthelyreállítja a haj természetes rugalmasságátselymes tapintásúvá teszi a hajatHasználata:Vigye fel a nedves hajra. Habosítja fel, gyengéden masszírozza a fejbőrbe és utána öblítse le. Kevésbé

Avon Advance Techniques Anti-Dandruff sampon és kondicionáló 2 in1 korpásodás ellen 400 ml

1 340.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Bioderma márkától Nodé K kollekcióból nőknek lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Bioderma Nodé K Keratoreducing Concentrate kondicionáló korpásodás ellen 100 ml

5 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Matrix márkától Biolage kollekcióból nőknek lett létrehozva - hajhullás. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 6 ml.

Matrix Biolage ScalpSync Aminexil Hair Treatment hajkúra hajhullás ellen 10 x 6 ml

6 730.00 Ft

Syoss Anti-Dandruff, 440 ml, Samponok nőknek, A kiváló Syoss Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a haj korpásodásátselymessé teszi a hajatnyugtatja Több a fejbőrtÖsszetétel:legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazvegán termékHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Syoss Anti-Dandruff korpásodás elleni sampon 440 ml

1 240.00 Ft

Yves Rocher Anti-Dandruff, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Yves Rocher Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtnyugtatja a fejbőrtmegszünteti a haj Több korpásodásátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Yves Rocher Anti-Dandruff korpásodás elleni sampon 300 ml

1 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhullás a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - hajhullás. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 6 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control hajkúra hajhullás ellen 10 x 6 ml

6 480.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhullás a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - hajhullás. Ezen fodrász csoda kiszerelése 42 x 6 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Control hajkúra hajhullás ellen 42 x 6 ml

20 550.00 Ft

Revlon Professional Uniq One All In One Coconut, 150 ml, Kifésülést könnyítő készítmények nőknek, Az öblítést nem igénylő Revlon Professional Uniq One All In One Coconut hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen Több szüksége van.Tulajdonságok:sűrűbbé és erősebbé teszi a hajatmegakadályozza a hajvégek szálkásodásátgyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakregeneráló hatásúHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Revlon Professional Uniq One All In One Coconut hajkúra 10 az 1-ben 150 ml

3 250.00 Ft

Subrina Professional PHI Special, 150 ml, Hajbalzsamok és hajápoló tejek nőknek, Az öblítést nem igénylő Subrina Professional PHI Special hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:regeneráló hatásúhidratálja és táplálja a hajatgyönyörű Több fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Subrina Professional PHI Special tej korpásodás ellen 150 ml

2 040.00 Ft

Schwarzkopf Professional [3D] MEN, 250 ml, Haj és fejbőr problémák férfiaknak, A kiváló Schwarzkopf Professional [3D] MEN sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a Több fejbőrtmegszünteti a haj korpásodásáterősíti a hajszálakatintenzíven hidratálHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Schwarzkopf Professional [3D] MEN sampon korpásodás ellen 250 ml

1 920.00 Ft

Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálmegszünteti a Több haj korpásodásáterősíti a hajszálakatÖsszetétel:szilikonmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Ideepharm Radical Med Anti-Dandruff korpásodás elleni sampon 300 ml

2 440.00 Ft
>