Maria Nila Styling Mousse hajformázó hab közepes fixálásért 300 ml


Maria Nila Styling Mousse hajformázó hab közepes fixálásért 300 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Styling Mousse hajformázó hab közepes fixálásért 300 ml

6 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Maria Nila Styling Spray hajlakk könnyű fixálásért 400 ml

7 320.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Maria Nila márkától Minerals kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Maria Nila Minerals Schist Fibre Cream hajformázó krém rövid és közepes hajra 100 ml

7 320.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Orofluido Mousse hajhab közepes fixálásért Medium Hold 300 ml

2 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a American Crew márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

American Crew Matte Styling Cream hajformázó krém közepes fixálásért 100 ml

2 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Maria Nila Finishing Spray hajlakk könnyű fixálásért 400 ml

7 280.00 Ft

Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling, 250 ml, Spray – es fixálók a dús hatásért nőknek, A kiváló Alfaparf Milano Style Stories hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:megbízhatóan hosszan tartó hatásrögzíti Több a frizurátnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatgyors és egyszerű hajformázásHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling fixáló hab közepes tartás Flexible Mousse 250 ml

4 430.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Maria Nila Ocean Spray hajformázó spray beach hatásért 150 ml

8 230.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Pure Volume Conditioner kondicionáló festett hajra 300 ml

6 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Maria Nila márkától Minerals kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Maria Nila Minerals Gneiss Moulding Paste hajformázó paszta volumen növelésre 100 ml

7 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Luminous Colour Conditioner tápláló kondicionáló festett hajra 300 ml

6 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila True Soft Conditioner tápláló kondicionáló száraz hajra 300 ml

7 620.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner tápláló kondicionáló ritkuló hajra 300 ml

10 990.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Structure Repair Conditioner tápláló kondicionáló száraz és sérült hajra 300 ml

6 580.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Joico márkától Style & Finish kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Joico Style & Finish JoiFix Medium hajlakk közepes fixálásért 300 ml

4 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Joico márkától K-Pak kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Joico K-Pak Protective Hair Spray hajlakk közepes fixálásért 300 ml

6 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Maria Nila márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Maria Nila Autumn Red Colour Refresh tápláló maszk színes pigmentekkel a vörös árnyalatok újraélesztéséhez 300 ml

9 690.00 Ft

Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse, 250 ml, Hajhabok nőknek, A minőségi Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:extra erős tartáskönnyebbé teszi a hajformázástkönnyen imoshatóHasználata:Dolgozza be a száraz Több hajba és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse hajformázó hab 250 ml

4 430.00 Ft

Sachajuan Hair Mousse, 200 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Sachajuan Hair Mousse hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a hajtövektől növeli a haj volumenétnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatgyors és Több egyszerű hajformázásHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Sachajuan Hair Mousse formázó hab közepes tartás 200 ml

5 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Fudge Professional márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 ml.

Fudge Hair Shaper Original hajformázó krém közepes fixálásért 75 ml

4 730.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a L´Oréal Professionnel márkától Tecni.Art kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L´Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift Mousse hajhab közepes fixálásért 250 ml

3 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Joico márkától Style & Finish kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Joico Style & Finish JoiGel Medium hajformázó zselé közepes fixálásért 250 ml

3 960.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a American Crew márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

American Crew Alternator Finishing Spray hajformázó spray közepes fixálásért 100 ml

2 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 75 g.

Revlon Professional d:fi D:Struct hajformázó krém közepes fixálásért 75 g

1 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Revlon Professional márkától d:fi kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 g.

Revlon Professional d:fi D:Sruct hajformázó krém közepes fixálásért 150 g

2 840.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Uppercut márkától kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 60 g.

Uppercut Deluxe Matt Clay hajformázó agyag közepes fixálásért 60 g

5 610.00 Ft

Bumble and Bumble Bb. Curl Mousse, 146 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Bumble and Bumble Bb. Curl Mousse hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:biztosítja a haj rugalmasságáta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan Több hosszan tartó hatásnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Bumble and Bumble Bb. Curl Mousse hajformázó hab a hullámos és göndör hajra 146 ml

11 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Alterna Caviar Style Luxe Creme Gel hajformázó zselé közepes fixálásért 150 ml

6 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a American Crew márkától Classic kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 85 g.

American Crew Classic Forming Cream hajformázó krém közepes fixálásért 85 g

3 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Styling Mousse hajhab erős fixálásért 500 ml

2 710.00 Ft
>