Kneipp Pezsgő fürdőtabletta Tökéletes pihenés 80 g


Kneipp Pezsgő fürdőtabletta Tökéletes pihenés 80 g? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


A citromfű kivonattal ellátott préselt termikus só kellemes légkört teremt, és általában megnyugtatja a testet és az elmét.

Kneipp Pezsgő fürdőtabletta Tökéletes pihenés 80 g

545.45 Ft

Greenum Lavender, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lavender pezsgő fürdőgolyó 125 g

460.00 Ft

Greenum Seaweed, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Seaweed pezsgő fürdőgolyó 125 g

920.00 Ft

Greenum Glamour, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Glamour pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Lilac, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lilac pezsgő fürdőgolyó 125 g

450.00 Ft

Greenum Cornflowers, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Cornflowers pezsgő fürdőgolyó 125 g

570.00 Ft

Greenum Watermelon, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:lágyít és finomítmegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Watermelon pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Amalia, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétteljes testfelületen finomítja a bőrtkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Amalia pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Flowers, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Flowers pezsgő fürdőgolyó 125 g

540.00 Ft

Greenum Strawberry, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Strawberry pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Provocation, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Provocation pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Sexy, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet adteljes testfelületen finomítja a bőrtmegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Sexy pezsgő fürdőgolyó 125 g

500.00 Ft

Greenum Lily, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lily pezsgő fürdőgolyó 125 g

460.00 Ft

Greenum Wild berry, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúlágyít és finomítHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Wild berry pezsgő fürdőgolyó 125 g

760.00 Ft

Greenum Goat Milk, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Goat Milk pezsgő fürdőgolyó 125 g

430.00 Ft

Greenum Honey Milk, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Honey Milk pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Red Rose, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Red Rose pezsgő fürdőgolyó 125 g

560.00 Ft

EP Line Rainbow, 165 g, Gyermekeknek gyermekeknek, A legkisebbek számára készült EP Line Rainbow készítmény fürdetés közben gyengéden ápolja a baba bőrét.Tulajdonságok:kellemes illatúlágy habot képezgyengéden ápolja a baba bőrétHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

EP Line Rainbow pezsgő fürdőgolyó 165 g

1 190.00 Ft

EP Line Foamtastic, 170 g, Gyermekeknek gyermekeknek, Tulajdonságok:hidratálja és lágyítja a bőrtlágy habot képezkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

EP Line Foamtastic pezsgő fürdőgolyó 170 g

1 050.00 Ft

EP Line Macadamia, 170 g, Gyermekeknek gyermekeknek, Tulajdonságok:lágy habot képeznyugalmat és komfortérzetet adkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

EP Line Macadamia pezsgő fürdőgolyó 170 g

1 190.00 Ft

Soaphoria Inhale Exhale, 85 g, Fürdőbombák nőknek, A kényeztető Soaphoria Inhale Exhale fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:regenerálja a bőrtméregteleníti a bőrtHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni. A vízben minden fontos és Több gyógyító hatású anyag felszabadul. Kevésbé

Soaphoria Inhale Exhale pezsgő fürdőgolyó Svěžest 85 g

720.00 Ft

EP Line Double Color, 170 g, Gyermekeknek gyermekeknek, Tulajdonságok:lágy habot képeznyugalmat és komfortérzetet adkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

EP Line Double Color pezsgő fürdőgolyó 170 g

1 190.00 Ft

Oriflame Crystologie Blissful Aura, 75 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet adkellemes illatúmegnyugtatja a testet és az elméttökéletes habot hoz létreHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Oriflame Crystologie Blissful Aura pezsgő fürdőgolyó 75 g

2 490.00 Ft

A bajorországi Göttingenben a mély sóbányákban több mint 250 millió éves természetes sót bányásznak. A só ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, és kellemes megkönnyebbülést nyújt a fáradt lábak számára.

Kneipp Lábfürdősó 500 g

1 958.68 Ft

Megkönnyebbülésként és megfázás megelőzésére. A mély-bányákban bányászott termikus só több mint 250 millió éves. Olyan koncentrált mennyiségben (98%) van jelen a Kneipp® fürdősókban, hogy úgy viselkedik, mintha a tengeri levegőben tartózkodna. Az emberi egészségre gyakorolt Több jótékony tulajdonságai a középkor óta ismertek. A Kneipp fürdősók értékes növényi illóolajokat és természetes hidegen sajtolt olajokat tartalmaznak. Kevésbé

Kneipp Fürdősó Megfázás 500 g

1 677.69 Ft

A melegítő masszázs balzsam tökéletesen gondoskodik a hát, a nyak és a váll fáradt izmairól.

Kneipp Melegítő balzsam árnikával 100 g

1 983.47 Ft

Kneipp #Happy Pomelo, 60 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Kneipp #Happy Pomelo fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:méregteleníti a bőrtlágyít és finomítregenerálja a bőrtkellemes illatúHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Kneipp #Happy Pomelo fürdősó 60 g

890.00 Ft

Kneipp Penguin's Adventure, 60 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Kneipp Penguin's Adventure fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:méregteleníti a bőrtregenerálja a bőrtlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni. A vízben Több minden fontos és gyógyító hatású anyag felszabadul. Kevésbé

Kneipp Penguin's Adventure relaxáló fürdősó 60 g

890.00 Ft

Kneipp Bear Hug, 60 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Kneipp Bear Hug fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:regenerálja a bőrtlágyít és finomítjavítja a bőr anyagcseréjétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni. A Több vízben minden fontos és gyógyító hatású anyag felszabadul. Kevésbé

Kneipp Bear Hug nyugtató fürdősó 60 g

890.00 Ft

Kneipp Goodbye Stress, 60 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Kneipp Goodbye Stress fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:regenerálja a bőrtlágyít és finomítrelaxációs hatást fejt kikellemes illatúHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Kneipp Goodbye Stress relaxáló fürdősó 60 g

890.00 Ft
>