KMS Hair Stay Anti-Humidity Seal hajsimító spray hő és nedvesség elleni hajvédelemre 150 ml


KMS Hair Stay Anti-Humidity Seal hajsimító spray hő és nedvesség elleni hajvédelemre 150 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a KMS márkától Hair Stay kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

KMS Hair Stay Anti-Humidity Seal hajsimító spray hő és nedvesség elleni hajvédelemre 150 ml

4 080.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Amika márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 225 ml.

Amika The Shield Anti-Humidity Spray hajformázó spray hő és nedvesség elleni hajvédelemre 225 ml

5 170.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Macadamia márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 148 ml.

Macadamia Thermal Protectant Spray hajformázó spray hő és nedvesség elleni hajvédelemre 148 ml

3 320.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a KMS márkától Hair Play kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

KMS Hair Play Dry Wax hajwax sprayben 150 ml

4 400.00 Ft

KMS California Hair Stay, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi KMS California Hair Stay hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem tapasztja össze a hajszálakat Több és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránakegyszerű és gyors alkalmazásHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

KMS California Hair Stay spray a hajra gyengéd fixálással 300 ml

8 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajwax a KMS márkától Hair Stay kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

KMS Hair Stay Hard Wax hajformázó wax mattító hatásért 50 ml

4 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Macadamia márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 142 ml.

Macadamia Anti-Humidity Finishing Spray hajformázó spray hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 142 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a KMS márkától Tame Frizz kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

KMS Tame Frizz Style Primer hajsimító krém hullámos és göndör hajra 150 ml

4 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a KMS márkától Therma Shape kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

KMS Therma Shape Hot Flex Spray hőre fixáló spray hővédelemre 200 ml

4 750.00 Ft

KMS California Hair Stay, 90 ml, Hajpomádék unisex, A minőségi KMS California Hair Stay hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:közepes fixálásmatt megjelenést kölcsönözkönnyebbé teszi a hajformázástHasználata:Dolgozza be a száraz hajba és formázza azt Több a kívánt formára. Kevésbé

KMS California Hair Stay hajpomádé erős fixálás 90 ml

7 650.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Sebastian Professional márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Sebastian Professional Trilliant Spray hőre fixáló spray védett és fényes hajért 150 ml

7 080.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a KMS márkától Hair Play kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

KMS Hair Play Sea Salt Spray sós spray beach hajért 200 ml

3 990.00 Ft

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor, 150 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi L’Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem hagy maradványokat a hajban Több és könnyen kifésülhetőtermészetes fixálásegyszerű és gyors alkalmazásHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Constructor hőre aktiválódó texturizáló és fixáló spray parfümmentes 150 ml

3 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Fanola márkától Keraterm Hair Ritual kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Fanola Keraterm Hair Ritual Spray hajsimító spray rakoncátlan hajra 200 ml

4 470.00 Ft

KMS California Hair Play, 150 ml, Hajpaszta nőknek, A praktikus KMS CaliforniaHair Play hajpaszta nélkülözhetetlen segítőjévé válik a mindennapos hajformázásnak. Tökéletesen fixál és segíti a frizura formázását.Tulajdonságok:erős fixálástextúrát és formát ad a frizuránaknem nehezíti el Több a hajat Kevésbé

KMS California Hair Play styling modellező paszta 150 ml

19 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Revlon Professional márkától Style Masters kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Revlon Professional Style Masters Double Or Nothing Lissaver hőre fixáló spray kisimított és fényes hajért 150 ml

2 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Blowout Butter hajsimító krém hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 150 ml

7 410.00 Ft

Dr. Santé Anti Hair Loss, 150 ml, Hajápoló spray nőknek, Az öblítést nem igénylő Dr. Santé Anti Hair Loss hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatkiküszöböli a Több haj töredezésétaktiválja a haj gyökerek tevékenységétminőségében javítja a haj szerkezetétHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Dr. Santé Anti Hair Loss spray a haj növekedésének elősegítésére 150 ml

1 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a KMS márkától Tame Frizz kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 750 ml.

KMS Tame Frizz Shampoo hajsimító sampon hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 750 ml

9 570.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a KMS márkától Hair Play kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

KMS Hair Play Hybrid Claywax hajformázó agyag formáért és alakért 50 ml

4 970.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hővédelem a Nioxin márkától 3D Styling kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Nioxin 3D Styling Therm Activ Protector hőre fixáló spray minden hajtípusra 150 ml

4 540.00 Ft

Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo, 200 ml, Samponok nőknek, A kiváló Uriage DS HAIR sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a Több haj korpásodásáterősíti a hajszálakatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo korpásodás elleni sampon az irritált fejbőrre 200 ml

4 000.00 Ft
>