Kérastase Fusio-Dose Booster Brilliance hajkúra festett hajra 120 ml


Kérastase Fusio-Dose Booster Brilliance hajkúra festett hajra 120 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Brilliance hajkúra festett hajra 120 ml

13 080.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Cicafibre hajkúra festett hajra 120 ml

16 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Genesis hajkúra gyenge hajra 120 ml

16 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Reconstruction hajkúra sérült hajra 120 ml

15 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Discipline hajkúra rakoncátlan hajra 120 ml

15 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 120 ml.

Kérastase Fusio-Dose Booster Nutrition hajkúra nagyon száraz hajra 120 ml

15 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 12 ml.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Oléo-Fusion hajkúra nagyon száraz hajra 10 x 12 ml

21 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 12 ml.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Vita-Ciment Intensive Reinforc hajkúra gyenge hajra 10 x 12 ml

21 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 12 ml.

Kérastase Fusio-Dose Intensive Bodifying Care hajkúra volumen növelésre 10 x 12 ml

22 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Kérastase márkától Fusio-Dose kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 x 12 ml.

Kérastase Fusio-Dose Concentré Ampli-Force erősítő kezelés gyenge hajra 10 x 12 ml

20 520.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Booster tápláló gondoskodás spray-ben festett hajra 100 ml

5 970.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Color Service hajkúra festett hajra 1000 ml

6 910.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

5 260.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

5 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

3 350.00 Ft

Schwarzkopf Professional Silhouette Color Brilliance, 500 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Silhouette Color Brilliance hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázástegészséges ragyogást biztosítextra erős tartástartós hatásHasználata:Dolgozza be a száraz Több hajba és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Silhouette Color Brilliance hajlakk festett hajra 500 ml

2 680.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Samponok nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrterősíti Több a hajszálakatmeghosszabbítja a hajszín tartósságát Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Sampon vastagszálú festett hajra 50 ml

940.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Brilliance hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:mélyrehatóan kezeli a hajszálakatteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatjavítja a hajszálak rugalmasságátHasználata:Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Maszk vastag festett hajra 500 ml

6 000.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:kisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétintenzívebbé Több teszi a hajszíntmeghosszabbítja a szín tartósságát Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance Kondicionáló vastag, festett hajra 200 ml

2 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

4 950.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

6 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 200 ml

4 000.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 200 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Wella Professionals Invigo Color Brilliance kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:megkönnyíti a kifésülést és a Több haj formázásátszükséges mértékben hidratálintenzívebbé teszi a hajszíntHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance kondicionáló normál és festett hajra 200 ml

2 580.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Samponok nőknek, A kiváló Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja Több és táplálja a hajatmeghosszabbítja a hajszín tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance sampon normál és festett hajra 50 ml

880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Invigo Brilliance Mask maszk durva és festett hajra 150 ml

2 740.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Shampoo sampon festett hajra 250 ml

3 470.00 Ft

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, , Kozmetika szettek nőknek, Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Wella ProfessionalsInvigoColor Brilliance kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.A szett tartalma:Invigo Color Brilliance Több sampon normál és festett hajra 250 mlInvigo Color Brilliance kondicionáló normál és festett hajra 200 mlInvigo Color Brilliance kisimító spray a szín védelméért 150 mlTulajdonságok:ajándéknak kiválóminden nő örül nekihajápoló az élettel teli, szép hajértfestett hajraa hajszín tartósságának… Kevésbé

Wella Professionals Invigo Color Brilliance ajándékszett (a vékony szálú, festett hajra)

8 230.00 Ft
>