Greenum Sexy testvaj bambusszal 125 g


Greenum Sexy testvaj bambusszal 125 g? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Greenum Sexy, 125 g, Testvajak nőknek, A bőr hámrétegét táplálja, megfelelően hidratálja és selymes érintésűvé teszi. Az Greenum Sexy testvaj dédelgetni és ápolni fogja egész testét. Elegendő zuhanyozás vagy fürdés után felvinni a bőrre és Több a szokásos napi higiéniai rutin nem mindennapi élménnyé válik.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtintenzíven táplál és lágyítbársonyosan finom tapintású bőrt hagy maga utánkellemes illatúHasználata:Vigye fel a teljes testfelületre és masszírozza a bőrbe. Kevésbé

Greenum Sexy testvaj bambusszal 125 g

2 090.00 Ft

Greenum Grapefruit, 125 g, Testvajak nőknek, A bőr hámrétegét táplálja, megfelelően hidratálja és selymes érintésűvé teszi. Az Greenum Grapefruit testvaj dédelgetni és ápolni fogja egész testét. Elegendő zuhanyozás vagy fürdés után felvinni a bőrre és Több a szokásos napi higiéniai rutin nem mindennapi élménnyé válik.Tulajdonságok:intenzíven táplál és lágyítbársonyosan finom tapintású bőrt hagy maga utánkellemes illatúHasználata:Vigye fel a teljes testfelületre és masszírozza a bőrbe. Kevésbé

Greenum Grapefruit testvaj bambusszal 125 g

2 090.00 Ft

Greenum Sunlight, 125 g, Testvajak nőknek, A bőr hámrétegét táplálja, megfelelően hidratálja és selymes érintésűvé teszi. Az Greenum Sunlight testvaj dédelgetni és ápolni fogja egész testét. Elegendő zuhanyozás vagy fürdés után felvinni a bőrre és Több a szokásos napi higiéniai rutin nem mindennapi élménnyé válik.Tulajdonságok:intenzíven táplál és lágyítbársonyosan finom tapintású bőrt hagy maga utánjól felvihető, könnyen felszívódikkellemes illatúHasználata:Vigye fel a teljes testfelületre és masszírozza a bőrbe. Kevésbé

Greenum Sunlight testvaj bambusszal 125 g

2 090.00 Ft

Greenum Red Grape, 125 g, Testvajak nőknek, A bőr hámrétegét táplálja, megfelelően hidratálja és selymes érintésűvé teszi. Az Greenum Red Grape testvaj dédelgetni és ápolni fogja egész testét. Elegendő zuhanyozás vagy fürdés után felvinni a Több bőrre és a szokásos napi higiéniai rutin nem mindennapi élménnyé válik.Tulajdonságok:biztosítja a hosszantartó hidratálását és rugalmasságátkomfortérzetet és vitalitás biztosít a bőrnekvisszaadja a bőr rugalmasságátkellemes illatúHasználata:Vigye fel a teljes testfelületre és masszírozza a bőrbe. Kevésbé

Greenum Red Grape testvaj bambusszal 125 g

2 090.00 Ft

Greenum Sexy, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet adteljes testfelületen finomítja a bőrtmegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Sexy pezsgő fürdőgolyó 125 g

500.00 Ft

Greenum Sexy, 40 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet adteljes testfelületen finomítja a bőrtmegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Sexy krémes fürdőgolyó 40 g

890.00 Ft

Greenum Lavender, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lavender pezsgő fürdőgolyó 125 g

460.00 Ft

Greenum Seaweed, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Seaweed pezsgő fürdőgolyó 125 g

920.00 Ft

Greenum Glamour, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Glamour pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Lilac, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lilac pezsgő fürdőgolyó 125 g

450.00 Ft

Greenum Cornflowers, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Cornflowers pezsgő fürdőgolyó 125 g

570.00 Ft

Greenum Watermelon, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:lágyít és finomítmegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Watermelon pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Amalia, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétteljes testfelületen finomítja a bőrtkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Amalia pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Flowers, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Flowers pezsgő fürdőgolyó 125 g

540.00 Ft

Greenum Strawberry, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Strawberry pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Provocation, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Provocation pezsgő fürdőgolyó 125 g

510.00 Ft

Greenum Lily, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lily pezsgő fürdőgolyó 125 g

460.00 Ft

Greenum Wild berry, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétkellemes illatúlágyít és finomítHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Wild berry pezsgő fürdőgolyó 125 g

760.00 Ft

Greenum Goat Milk, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:megnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Goat Milk pezsgő fürdőgolyó 125 g

430.00 Ft

Greenum Honey Milk, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Honey Milk pezsgő fürdőgolyó 125 g

790.00 Ft

Greenum Red Rose, 125 g, Fürdőbombák nőknek, Tulajdonságok:nyugalmat és komfortérzetet admegnyugtatja a testet és az elmétlágyít és finomítkellemes illatúHasználata:Tegye a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Red Rose pezsgő fürdőgolyó 125 g

560.00 Ft

Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, 125 g, Testvajak nőknek, A kiváló Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula készítmény leküzdi a striákat és így visszaadja a bőr eredeti megjelenését.Tulajdonságok:kedvezően hat a striák kialakulása ellenjavítja a bőr rugalmasságátkifeszíti Több a bőrtmélyrehatóan hidratál és táplálÖsszetétel:hipoallergén készítményHasználata:Gyengéden masszírozzon a test problémás helyen a bőrbe kis mennyiségű készítményt. Kevésbé

Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula intenzív testvaj striák ellen 125 g

3 890.00 Ft

L’Occitane Shea Butter Body-Bergamot Ultra Light Cream, 125 ml, Testápoló krémek nőknek, A kiváló minőségű L’Occitane Shea Butter Body-Bergamot Ultra Light Cream testápoló krém ápolja, megfelelő módon táplálja és tartósan hidratálja a bőrét.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a Több bőrtintenzíven táplál és lágyíthelyreállítja a száraz bőrtjól felvihető, könnyen felszívódik és nem ragadHasználata:Vigye fel a készítményt a tiszta bőrre és gyengéden masszírozza amíg teljesen fel nem szívódik. Használja szükség szerint. Kevésbé

L’Occitane Shea Butter Body-Bergamot Ultra Light Cream ultra könnyű testkrém bambusszal 125 ml

11 240.00 Ft

Korres Jasmine, 125 ml, Testvajak nőknek, A minőségi Korres Jasmine készítmény a teljes testfelületen ápolja a bőrt és megfelelő hidratálást biztosít számára.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtselymesen simává teszi a bőrtHasználata:Addig masszírozza a bőrbe, amíg a készítmény Több teljesen fel nem szívódik. Kevésbé

Korres Jasmine testvaj 125 ml

4 540.00 Ft

Korres Fig, 125 ml, Testvajak nőknek, A minőségi Korres Fig készítmény a teljes testfelületen ápolja a bőrt és megfelelő hidratálást biztosít számára.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtintenzíven táplál és lágyíthelyreállítja a száraz bőrtHasználata:Addig masszírozza a bőrbe, amíg Több a készítmény teljesen fel nem szívódik. Kevésbé

Korres Fig testvaj 125 ml

3 890.00 Ft

Korres Japanese Rose, 125 ml, Testvajak nőknek, A minőségi Korres Japanese Rose készítmény a teljes testfelületen ápolja a bőrt és megfelelő hidratálást biztosít számára.Tulajdonságok:mélyrehatóan hidratálja a bőrtintenzíven táplál és lágyíthelyreállítja a száraz bőrtHasználata:Addig masszírozza a Több bőrbe, amíg a készítmény teljesen fel nem szívódik. Kevésbé

Korres Japanese Rose testvaj 125 ml

3 840.00 Ft

Greenum Lavender, 600 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Greenum Lavender fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:regenerálja a bőrtlágyít és finomíterősíti a bőr védekezőképességétHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Lavender fürdősó 600 g

2 030.00 Ft

Greenum Sunlight, 600 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Greenum Sunlight fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:erősíti a bőr védekezőképességétlágyít és finomítregenerálja a bőrtHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Sunlight fürdősó 600 g

2 030.00 Ft

Greenum Strawberry, 600 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Greenum Strawberry fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:erősíti a bőr védekezőképességétlágyít és finomítregenerálja a bőrtHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Strawberry fürdősó 600 g

2 040.00 Ft

Greenum Grapefruit, 600 g, Fürdősó nőknek, A kényeztető Greenum Grapefruit fürdősó kényelmet és ellazulást visz a mindennapi fürdésbe.Tulajdonságok:regenerálja a bőrterősíti a bőr védekezőképességétlágyít és finomítHasználata:Szórja a meleg fürdővízbe és hagyja felolvadni.

Greenum Grapefruit fürdősó 600 g

2 030.00 Ft
>