Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish spray fényes ragyogásért 300 ml


Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish spray fényes ragyogásért 300 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish spray fényes ragyogásért 300 ml

3 330.00 Ft

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish, 500 ml, Hajfények nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:természetes fixálásnem tapasztja össze a hajszálakat Több és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaknem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetővitalitást és fényt ad a hajnakÖsszetétel:aeroszolmentesHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish hajlakk a tündöklő fényért 500 ml

4 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish Non- aerosol hajspray aeroszol nélkül 200 ml

3 520.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 300 ml

3 010.00 Ft

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:extra erős fixálásnem hagy maradványokat a hajban és Több könnyen kifésülhetőHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra 300 ml

2 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 500 ml

3 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős hajlakk 500 ml

5 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Revlon Professional márkától Style Masters kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Revlon Professional Style Masters Must-Haves Glamourama Shine Spray hajformázó spray fényes ragyogásért 300 ml

1 940.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip, 300 ml, Hajfények nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:közepes fixálása hajtövektől növeli a haj volumenétegészséges Több ragyogást biztosíthőkezelés során védi a hajatHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Tegyen egy kis mennyiségű készítményt a tenyerébe és vigye fel a hajára. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Mousse Glamour Whip fixáló hab dús és fényes hajért 300 ml

2 880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Wella Professionals SP Finish Perfect Hold Hairspray hajlakk 300 ml

3 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Diamond Gloss spray védett és fényes hajért 150 ml

2 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Tigi márkától Bed Head kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Tigi Bed Head Headrush hajformázó spray fényes ragyogásért 200 ml

4 810.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajwax a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Crystal Turn zselés wax fényes hajért 100 ml

3 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Power Whip erősítő hajhab 300 ml

2 580.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip, 300 ml, Hajhabok nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti a frizuráta hajtövektől növeli a haj volumenétmegbízhatóan hosszan Több tartó hatása frizura egész nap megtartja formájátvédi a hajat a káros UV sugarak ellenHasználata:Vigye fel a száraz hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Top Whip formázó hab hajra 300 ml

3 120.00 Ft

Wella Professionals SP Perfect Hold, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Wella Professionals SP Perfect Hold hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:erős fixálásazonnal volument kölcsönöz a hajnakUV-sugárzás elleni védelmet Több nyújtnem tapasztja össze a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaktartós hatásHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Wella Professionals SP Perfect Hold hajlakk 300 ml

2 880.00 Ft

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor, 150 ml, Hajgyanták nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor hajviasz tökéletesen tartja a frizurát és könnyen alkalmazható. Ráadásul hosszan tartó hatása szinte meglepő.Tulajdonságok:könnyen kialakítja a kívánt frizuráttermészetesen fixálmegbízhatóan Több és erősen modellezi a hajatminden tetszőleges stílusú és formájú frizurát készre formázegyszerű alkalmazásHasználata:Vigye fel a száraz hajra és formázza azt szükség szerint. Kevésbé

Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor hajwax spray -ben 150 ml

3 830.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer texturáló ásványi spray 200 ml

3 700.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost spray hajtövek megemelésére 200 ml

3 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection termál szérum sprayben 100 ml

2 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Just Smooth Smooth Control hajsimító spray hajszárításhoz 200 ml

2 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Curly Twist Twist Around spray hullám formálására 200 ml

3 770.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Creative Texture Dry Boost texturáló spray haj megerősítésére 200 ml

4 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Naturally Full spray hajszárításhoz és volumen növeléshez 200 ml

2 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Sachajuan márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 30 ml.

Sachajuan Shine Serum szérum fényes ragyogásért 30 ml

5 310.00 Ft

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around, 200 ml, Spray – es fixálók a dús hatásért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti Több a frizurátnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatbiztosítja a haj rugalmasságátHasználata:Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around styling spray a hullámos és göndör hajra 200 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Sebastian Professional márkától Trilliance kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Sebastian Professional Trilliance Shampoo tápláló sampon fényes ragyogásért 250 ml

5 030.00 Ft

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection, 100 ml, Hő elleni hajvédelem nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.Tulajdonságok:könnyebbé teszi a hajformázásttartós hatáskisimítHasználata:Dolgozza be a száraz Több hajba és formázza azt a kívánt formára. Kevésbé

Goldwell StyleSign Just Smooth Sleek Perfection termálszérum spray formában a hajformázáshoz, melyhez magas hőfokot használunk 100 ml

4 760.00 Ft

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer, 200 ml, Spray a dús hajért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:a hajtövektől növeli a haj volumenétgyors Több és egyszerű hajformázása készítmény finom szálú és szálló hajra különösen kiválóHasználata:Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Ultra Volume Soft Volumizer spray a haj dús hatásáért vékonyszálú és normál hajra 200 ml

3 760.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Joico márkától K-Pak kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Joico K-Pak Protect & Shine Serum szérum fényes ragyogásért 50 ml

5 890.00 Ft
>