Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 500 ml


Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 500 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 500 ml

3 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Big Finish hajlakk volumen növelésére 300 ml

3 010.00 Ft

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish, 500 ml, Hajfények nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:természetes fixálásnem tapasztja össze a hajszálakat Több és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaknem hagy maradványokat a hajban és könnyen kifésülhetővitalitást és fényt ad a hajnakÖsszetétel:aeroszolmentesHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish hajlakk a tündöklő fényért 500 ml

4 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős hajlakk 500 ml

5 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish spray fényes ragyogásért 300 ml

3 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish Non- aerosol hajspray aeroszol nélkül 200 ml

3 520.00 Ft

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:extra erős fixálásnem hagy maradványokat a hajban és Több könnyen kifésülhetőHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Goldwell StyleSign Perfect Hold Sprayer extra erős lakk hajra 300 ml

2 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Wella Professionals márkától SP kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Wella Professionals SP Finish Perfect Hold Hairspray hajlakk 300 ml

3 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Body Pumper hab volumenért 150 ml

2 940.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Naturally Full spray hajszárításhoz és volumen növeléshez 200 ml

2 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó paszta, krém és agyag a Goldwell márkától StyleSign kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 10 g.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Dust Up Volumizing Powder púder volumen növelésre 10 g

3 080.00 Ft

Wella Professionals SP Perfect Hold, 300 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Wella Professionals SP Perfect Hold hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:erős fixálásazonnal volument kölcsönöz a hajnakUV-sugárzás elleni védelmet Több nyújtnem tapasztja össze a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránaktartós hatásHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Wella Professionals SP Perfect Hold hajlakk 300 ml

2 880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Collagen Volume Boost Perfect Foam hajhab volumen növelésére 200 ml

2 400.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Hairspray hajlakk erős fixálásért Strong Hold 500 ml

3 750.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Orofluido márkától kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Orofluido Hairspray hajlakk közepes fixálásért Medium Hold 500 ml

2 350.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold Hairspray hajlakk 500 ml

2 520.00 Ft

A spray rugalmas rögzítést biztosít a hajnak, és egyúttal támogatja a gyönyörű fényét és természetes megjelenését.

Schwarzkopf Professional Rugalmas hajlakk Silhouette (Hairspray Flexible Hold) 500 ml

2 049.59 Ft

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 500 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítextra erős fixálásvitalitást Több és fényt ad a hajnaktartós hatásHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Használat előtt alaposan rázza fel. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold hajlakk erős fixálás 500 ml

2 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Goldwell márkától Salon Only kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 600 ml.

Goldwell Salon Only Hair Lacquer Mega Hold hajlakk extra erős fixálásért 600 ml

2 330.00 Ft

Framesi For-Me Finish, 500 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Framesi For-Me Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzíttermészetes fixálásnem tapasztja össze a hajszálakat és Több természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránakmegőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a hajatHasználata:Használat előtt alaposan rázza fel. Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Framesi For-Me Finish hajlakk közepes fixálás 500 ml

6 000.00 Ft

Living Proof Perfect Hair Day, 257 ml, Spray a dús hajért nőknek, A minőségi Living Proof Perfect Hair Day hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:azonnal volument kölcsönöz a hajnaknem Több tapasztja össze a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránakminden hajtípust és frizurát erősen rögzítHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. A dúsabb hatás eléréséhez közvetlenül a hajtövekhez permetezze. Kevésbé

Living Proof Perfect Hair Day hajlakk a hajtérfogat növelésére 257 ml

13 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Schwarzkopf Professional márkától Silhouette kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold Hairspray hajlakk extra erős fixálásért 500 ml

2 250.00 Ft

Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish, 500 ml, Hajlakkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.Tulajdonságok:minden hajtípust és frizurát erősen rögzítnem tapasztja össze Több a hajszálakat és természetes megjelenést kölcsönöz a frizuránakerős fixálástartós hatásHasználata:Permetezze 20–30 cm távolságból a száraz hajra. Kevésbé

Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish hajlakk extra erős fixálás 500 ml

2 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Wella Professionals márkától Performance kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Performance Extra Strong Hold Hairspray hajlakk extra erős fixálásért 500 ml

2 200.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajlakk a Matrix márkától Style Link kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Matrix Style Link Perfect Volume Fixer Volumizing Hairspray hajlakk volumenért 400 ml

2 650.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Sebastian Professional márkától Volupt kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Sebastian Professional Volupt Conditioner kondicionáló volumen növelésére 1000 ml

10 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Sebastian Professional márkától Volupt kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Sebastian Professional Volupt Shampoo sampon volumen növelésére 250 ml

4 370.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Multiplying Volume Shampoo sampon volumen növelésére 40 ml

2 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a KMS márkától Add Volume kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

KMS Add Volume Styling Foam hajhab volumen növelésére 300 ml

5 060.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Multiplying Volume Conditioner kondicionáló volumen növelésére 40 ml

2 660.00 Ft
>