Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 1000 ml


Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 1000 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 1000 ml

5 570.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 200 ml

3 480.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Shampoo sampon hullámos és göndör hajra 1000 ml

5 040.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Goldwell Dualsenses Curly Twist Hydrating Shampoo tápláló sampon hullámos és göndör hajra 250 ml

3 540.00 Ft

Goldwell Dualsenses Curly Twist, 12 x 18 ml, Hajszérumok nőknek, Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi GoldwellDualsensesCurly Twist szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.Tulajdonságok:teljes hosszban táplálja a Több hajszálakatmegfelelő hidratálást nyújt a hajnak Kevésbé

Goldwell Dualsenses Curly Twist intenzív hidratáló szérum hullámos és dauerolt hajra 12 x 18 ml

14 290.00 Ft

Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Goldwell Dualsenses sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálmeghosszabbítja a hajszín Több tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Curls & Waves sampon hullámos és göndör hajra 1000 ml

6 150.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Total Results Curl Please Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 1000 ml

3 880.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Schwarzkopf Professional márkától Mad About Waves kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Schwarzkopf Professional Mad About Waves Windswept Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 1000 ml

6 980.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Curly Shine kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Fanola Curly Shine Shampoo sampon hullámos és göndör hajra 1000 ml

3 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Curly Shine kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Fanola Curly Shine Mask tápláló maszk hullámos és göndör hajra 1000 ml

3 550.00 Ft

Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Goldwell Dualsenses sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálmeghosszabbítja a hajszín Több tartósságátHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Curls & Waves sampon hullámos és göndör hajra 250 ml

3 410.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Conditioner kondicionáló száraz és sérült hajra 1000 ml

5 220.00 Ft

Goldwell Dualsenses Curls & Waves, 200 ml, Sós hajspray-k A praktikus Goldwell Dualsenses Curls & Waves Beach hajspray olyan lezser megjelenést biztosít a hajnak, mintha csak a tengerparton lenne.Tulajdonságok:könnyű textúra, amely nem nehezíti el a Több hajata haj mindig rendezett maradtermészetesen fixáltengerparti hullámos hatásHasználata:Vigye fel egyenletesen a száraz vagy nedves hajra. Kevésbé

Goldwell Dualsenses Curls & Waves sós spray a hullámos és göndör hajra 200 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

5 260.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Matrix Total Results Curl Please Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 300 ml

2 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Wella Professionals márkától Nutricurls kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 200 ml

3 330.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Schwarzkopf Professional márkától Mad About Curls kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional Mad About Curls Two-Way Conditioner kondicionáló hullámos és göndör hajra 250 ml

3 050.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance Conditioner kondicionáló festett hajra 1000 ml

6 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - szőke haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights Anti-Yellow Conditioner kondicionáló szőke hajra 1000 ml

5 610.00 Ft

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around, 200 ml, Spray – es fixálók a dús hatásért nőknek, A kiváló Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around hajformázó készítmény kívánt formát és volument kölcsönöz a frizurának.Tulajdonságok:rögzíti Több a frizurátnem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakatbiztosítja a haj rugalmasságátHasználata:Vigye fel a nedves hajra. Formázza kívánt módon. Kevésbé

Goldwell StyleSign Curls & Waves Twist Around styling spray a hullámos és göndör hajra 200 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner kondicionáló vékony szálú volumen nélküli hajra 1000 ml

5 220.00 Ft

Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls, 1000 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:rugalmasságot és volument Több kölcsönöz a hajnakhelyreállítja a hajszálak szerkezetétkisimítja a hajat és meggátolja a kreppesedésétÖsszetétel:szilikonmentesHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Wella Professionals Nutricurls Waves & Curls tisztító kondicionáló a hullámos és göndör hajra 1000 ml

7 820.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Kérastase márkától Discipline kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 400 ml.

Kérastase Discipline Cleansing Conditioner Curl Idéal kondicionáló hullámos és göndör hajra 400 ml

8 900.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Moroccanoil márkától Curl kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Moroccanoil Curl Curl Cleansing Conditioner tápláló kondicionáló hullámos és göndör hajra 250 ml

10 310.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - rakoncátlan haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Conditioner hajsimító kondicionáló rakoncátlan hajra 1000 ml

4 640.00 Ft

Hajkozmetikumok - a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kiegészítők a Tangle Teezer márkától Thick & Curly kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj.

Tangle Teezer Thick & Curly hajkefe hullámos és göndör hajra Thick and Curly

4 640.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Schwarzkopf Professional márkától Mad About Waves kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional Mad About Waves Windswept Conditioner tápláló kondicionáló hullámos és göndör hajra 250 ml

3 460.00 Ft
>