Fanola Botugen Botolife Mask erősítő maszk száraz és sérült hajra 300 ml


Fanola Botugen Botolife Mask erősítő maszk száraz és sérült hajra 300 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Botugen kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Botugen Botolife Mask erősítő maszk száraz és sérült hajra 300 ml

3 190.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Fanola márkától Botugen kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Fanola Botugen Botolife Filler szérum száraz és sérült hajra 150 ml

8 210.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Fanola márkától Botugen kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Fanola Botugen Botolife Filler Spray szérum száraz és sérült hajra 150 ml

3 510.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1500 ml.

Fanola Nutri Care Mask maszk száraz és sérült hajra 1500 ml

3 810.00 Ft

Schwarzkopf Gliss Strength 2-IN-1 Treatment, 300 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Gliss Strength 2-IN-1 Treatment hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmegújítja a haj szerkezetéterősíti a hajszálakata haj selymes tapintásúvá válikvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenésétHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni,… Kevésbé

Schwarzkopf Gliss Strength 2-IN-1 Treatment erősítő maszk száraz és sérült hajra 300 ml

1 559.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Botugen kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Fanola Botugen Botolife Shampoo szulfátmentes sampon a haj újjáélesztéséhez 1000 ml

10 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Nutri Care Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz és sérült hajra 300 ml

2 360.00 Ft

Ziaja Goat's Milk, 200 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Ziaja Goat's Milk hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban Több regenerálja a hajszálakatjavítja a hajszálak rugalmasságátmélyrehatóan kezeli a hajszálakatHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Ziaja Goat's Milk erősítő maszk száraz és sérült hajra 200 ml

1 160.00 Ft

Vianek Maximum Strenght Fortifying, 150 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Vianek Maximum Strenght Fortifying hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven Több hidratálmegkönnyíti a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátkáprázatos fényt ad a hajnakerősíti a hajszálakatnyugtatja a fejbőrtHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Vianek Maximum Strenght Fortifying erősítő maszk száraz és sérült hajra 150 ml

2 710.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Fanola Nutri Care Mask tápláló hajmaszk száraz és sérült hajra 500 ml

2 600.00 Ft

Garnier Botanic Therapy Olive, 300 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Garnier Botanic Therapy Olive hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes Több hosszukban regenerálja a hajszálakatintenzíven hidratála haj selymes tapintásúvá válikerősíti a hajszálakatHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Garnier Botanic Therapy Olive tápláló maszk száraz és sérült hajra 300 ml

2 020.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Hydration kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Moroccanoil Hydration Weightless Hydrating Mask erősítő maszk száraz és vékony szálú hajra 1000 ml

47 460.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Hydration kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Moroccanoil Hydration Weightless Hydrating Mask erősítő maszk száraz és vékony szálú hajra 500 ml

25 250.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Sebastian Professional márkától Penetraitt kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Sebastian Professional Penetraitt Masque erősítő maszk nagyon száraz és sérült hajra 500 ml

13 150.00 Ft

Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask, 200 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid Több regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratála haj selymes tapintásúvá váliklezárja a hajszálak felszínét, ellenállóbbá teszi azokatHasználata:Vigye fel a fejbőrére és a hajára, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Kevésbé

Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Hair & Scalp Mask haj maszk száraz és sérült hajra 200 ml

13 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier Mask maszk száraz és sérült hajra 500 ml

6 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask maszk száraz és sérült hajra 500 ml

5 170.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask maszk száraz és sérült hajra 150 ml

2 530.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Fusion kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask erősítő maszk sérült hajra 150 ml

4 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Wella Professionals márkától Fusion kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask erősítő maszk sérült hajra 500 ml

7 040.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Goldwell márkától Kerasilk kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Goldwell Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Mask erősítő maszk sérült hajra 200 ml

8 730.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Moroccanoil márkától Hydration kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Moroccanoil Hydration Intense Hydrating Mask erősítő maszk száraz hajra 1000 ml

38 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Fortifying Mask erősítő maszk sérült hajra 150 ml

3 050.00 Ft

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask, 500 ml, Hajmaszkok unisex, A minőségi Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy Több vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmegkönnyíti a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátkáprázatos fényt ad a hajnakjavítja a hajszálak rugalmasságátHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Kizárólag… Kevésbé

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask erősítő maszk a sérült, töredezett hajra 500 ml

7 890.00 Ft

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask, 150 ml, Hajmaszkok unisex, A minőségi Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy Több vitalitással és szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatmegkönnyíti a haj kifésülését és így megelőzi a károsodásátkáprázatos fényt ad a hajnakjavítja a hajszálak rugalmasságátHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Kizárólag… Kevésbé

Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask erősítő maszk a sérült, töredezett hajra 150 ml

3 550.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától Keraterm Hair Ritual kollekcióból nőknek lett létrehozva - durva haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Fanola Keraterm Hair Ritual Mask hajsimító maszk rakoncátlan hajra 300 ml

3 410.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 350 ml.

Fanola Nutri Care Conditioner kondicionáló száraz és sérült hajra 350 ml

2 410.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Fanola Nutri Care Shampoo sampon száraz és sérült hajra 1000 ml

2 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Fanola márkától No More kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Fanola No More The Styling Mask erősítő maszk minden hajtípusra 200 ml

5 920.00 Ft

Aussie Hydrate Miracle, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Aussie Hydrate Miracle sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálregenerálja és táplálja a Több hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Aussie Hydrate Miracle sampon száraz és sérült hajra 300 ml

1 760.00 Ft
>