Davines Natural Tech Purifying Shampoo sampon korpásodás ellen 1000 ml


Davines Natural Tech Purifying Shampoo sampon korpásodás ellen 1000 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Davines Natural Tech Purifying Shampoo sampon korpásodás ellen 1000 ml

17 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Davines Natural Tech Energizing Shampoo sampon ritkuló hajra 1000 ml

17 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Purity kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Fanola Purity Purifying Shampoo tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

3 400.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Davines Natural Tech Replumping Shampoo védő sampon száraz és töredezett hajra 1000 ml

17 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Revlon Professional márkától Pro You kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Revlon Professional Pro You Purifying Shampoo tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

6 300.00 Ft

Framesi Morphosis Purifying, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Framesi Morphosis Purifying sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a haj korpásodásátnyugtatja a Több fejbőrtselymessé teszi a hajatfinoman illatosítja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Framesi Morphosis Purifying tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

12 000.00 Ft

Milk Shake Purifying Blend, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Milk Shake Purifying Blend sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a haj Több korpásodásátregenerálja és táplálja a hajatfényessé és dússá teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Milk Shake Purifying Blend tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

9 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 1000 ml

3 790.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Fanola márkától Purity kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 350 ml.

Fanola Purity Purifying Shampoo tisztító sampon korpásodás ellen 350 ml

2 670.00 Ft

Gestil Care, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Gestil Care sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:megszünteti a haj korpásodásáttisztítja a hajat és a fejbőrtregenerálja és táplálja a Több hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Gestil Care sampon korpásodás ellen 1000 ml

11 290.00 Ft

Kallos KJMN, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Kallos KJMN sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:megszünteti a haj korpásodásátregenerálja és táplálja a hajatfényessé és dússá teszi a Több hajaterősíti a hajszálakatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Kallos KJMN erősítő sampon korpásodás ellen 1000 ml

1 890.00 Ft

Framesi Morphosis Purifying, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Framesi Morphosis Purifying sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:megszünteti a haj korpásodásátselymessé teszi a hajatintenzíven hidratálfinoman illatosítja a Több hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Framesi Morphosis Purifying korpásodás elleni sampon 1000 ml

14 040.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Davines Natural Tech Calming Superactive Serum szérum érzékeny fejbőrre 100 ml

10 680.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Davines Natural Tech Renewing Serum Superactive szérum minden hajtípusra 100 ml

17 290.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Kérastase márkától Spécifique kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Kérastase Spécifique Bain Anti-Pelliculaire sampon korpásodás ellen 1000 ml

21 480.00 Ft

Framesi Morphosis Purifying, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Framesi Morphosis Purifying sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a haj korpásodásátnyugtatja a Több fejbőrtselymessé teszi a hajatfinoman illatosítja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Framesi Morphosis Purifying tisztító sampon korpásodás ellen 250 ml

4 800.00 Ft

Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Samponok nőknek, A kiváló Ziaja Family Shampoo sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtintenzíven hidratálmegszünteti a haj korpásodásátfinoman Több illatosítja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Ziaja Family Shampoo sampon korpásodás ellen 500 ml

1 200.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajkúra a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 500 ml.

Davines Natural Tech Renewing Pro Boost Superactive hajkúra fejbőr stimulálására 500 ml

12 480.00 Ft

Milk Shake Purifying Blend, 300 ml, Samponok nőknek, A kiváló Milk Shake Purifying Blend sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrtmegszünteti a haj Több korpásodásátregenerálja és táplálja a hajatfényessé és dússá teszi a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Milk Shake Purifying Blend tisztító sampon korpásodás ellen 300 ml

4 590.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajolaj a Davines márkától Natural Tech kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Davines Natural Tech Well-Being Massage Oil masszázs olaj fejbőr stimulálására 100 ml

11 690.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Bioderma márkától Nodé K kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Bioderma Nodé K Keratoreducing Shampoo sampon korpásodás ellen 150 ml

5 060.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - érzékeny fejbőr. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Purifying Shampoo sampon zsíros fejbőrre 1000 ml

4 270.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - zsíros haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Purifying Shampoo sampon zsíros hajra 1000 ml

5 140.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Davines márkától Essential Haircare kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Davines Essential Haircare Minu Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

17 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától 3DMEN kollekcióból férfiaknak lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Schwarzkopf Professional 3DMEN Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 250 ml

1 990.00 Ft

Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebalance, 1000 ml, Samponok nőknek, A kiváló Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebalance sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a Több hajat és a fejbőrtfinoman illatosítja a hajatmegszünteti a haj korpásodásátÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Kevésbé

Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Rebalance finom állagú tisztító sampon korpásodás ellen 1000 ml

9 110.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Vichy márkától Dercos kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Vichy Dercos Anti-Dadruff Advanced Action Shampoo sampon korpásodás ellen 200 ml

4 730.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Davines márkától Essential Haircare kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Davines Essential Haircare Momo Shampoo sampon száraz és sérült hajra 1000 ml

17 030.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Schwarzkopf Professional márkától BC Bonacure kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 200 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 200 ml

1 870.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Wella Professionals márkától Invigo kollekcióból nőknek lett létrehozva - korpás haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Wella Professionals Invigo Balance Clean Scalp Anti-Dandruff Shampoo sampon korpásodás ellen 250 ml

1 960.00 Ft
>