Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum szérum sérült hajra 487 ml


Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum szérum sérült hajra 487 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 487 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum szérum sérült hajra 487 ml

20 340.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair 3-in-1 Sealing Serum szérum sérült hajra 50 ml

9 180.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 487 ml, Hajszérumok nőknek, Legyen gyönyörű a haja a hajtövektől egészen a hajvégekig! A minőségi AlternaCaviar Anti-AgingRestructuring Bond Repair szérum tökéletesen ápolja haját és új életet lehel bele.Tulajdonságok:megfelelő hidratálást Több nyújt a hajnakteljes hosszban táplálja a hajszálakatselymesen lágy tapintású hajat eredményezbehatol a hajkéregbe és erősíti aztegységesíti és erősíti a töredezett hajvégekethelyreállítja a száraz, törékeny és sérült hajatHasználata:Egy kis mennyiségű szérumot tegyen a tenyerére és dolgozza bele a… Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair intenzív megújító szérum 3 az 1-ben 487 ml

22 140.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Protein Cream krém sérült hajra 150 ml

8 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajhab a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 241 g.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Treatment Mousse hab sérült hajra 241 g

9 530.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Heat Protection Spray védő spray sérült hajra 125 ml

8 110.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo sampon sérült hajra 1000 ml

16 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 40 ml

2 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo sampon sérült hajra 40 ml

2 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 1000 ml

16 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo sampon sérült hajra 250 ml

7 840.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 250 ml

8 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 161 g.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Masque maszk sérült hajra 161 g

11 160.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 100 ml, Hajszérumok nőknek, Az öblítést nem igénylő Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:minőségében javítja a haj szerkezetétgyönyörű Több fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnaksűrűbbé és erősebbé teszi a hajatHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Fésülje ki. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair éjszakai regeneráló szérum a károsult hajra 100 ml

12 800.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 487 ml.

Alterna Caviar Infinite Color Hold Dual-use Serum szérum festett hajra 487 ml

21 280.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 161 g, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és Több szépséggel hálálja majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálkáprázatos fényt ad a hajnaka haj selymes tapintásúvá válikerősíti a hajszálakatHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair mélyhidratáló maszk a károsult hajra 161 g

13 600.00 Ft

Alterna Caviar Style Repair, 50 ml, Hajszérumok nőknek, Az öblítést nem igénylő Alterna Caviar Style Repair hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:sűrűbbé és erősebbé teszi a hajataktiválja a haj gyökerek Több tevékenységétkiküszöböli a haj töredezésétHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Alterna Caviar Style Repair erősítő szérum a haj növekedésének elősegítésére 50 ml

9 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum szérum száraz és sérült hajra 100 ml

3 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a Fanola márkától Nutri Care kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Fanola Nutri Care Restructuring Fluid Crystals szérum sérült hajra 100 ml

4 370.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajszérum a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 50 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Wheat Oil Nourishing Serum szérum nagyon sérült hajra 50 ml

3 600.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. a Goldwell márkától Dualsenses kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 150 ml.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Restoring Serum Spray leave-in spray száraz és sérült hajra 150 ml

3 460.00 Ft

Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum, 30 ml, arc szérumok nőknek, Tulajdonságok:visszaadja az arcbőr üdeségét és fiatalos szépségét

Institut Esthederm Derm Repair Restructuring Serum átformáló szérum a bőr feszességének megújítására 30 ml

34 250.00 Ft

Schwarzkopf Gliss Sealing 2-IN-1 Treatment, 400 ml, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Schwarzkopf Gliss Sealing 2-IN-1 Treatment hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:teljes hosszukban regenerálja a hajszálakatvisszaadja a haj természetes, egészséges megjelenéséta haj selymes tapintásúvá válikHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Schwarzkopf Gliss Sealing 2-IN-1 Treatment regeneráló maszk a károsult hajra 400 ml

1 559.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Alterna Caviar Style Rapid Repair Spray spray haj regenerálására, táplálására és védelmére 125 ml

8 930.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Gelée hajzselé haj hidratálására 100 ml

6 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajformázó spray a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - . Ezen fodrász csoda kiszerelése 125 ml.

Alterna Caviar Clinical Densifying Leave-in Root Treatment hajformázó spray ritkuló hajra 125 ml

11 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L´Oréal Professionnel márkától Série Expert kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 190 ml.

L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein 10 in 1 Spray erősítő öblítés nélküli spray sérült hajra 190 ml

5 010.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 147 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz hajra 147 ml

8 390.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold, 50 ml, Hajszérumok nőknek, Az öblítést nem igénylő Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:hidratálja és táplálja a hajatvonzó Több fényt ad a hajnakbársonyosan selymessé teszi a hajatHasználata:Vigye fel a megmosott haj teljes hosszában és a hajtövekhez. Fésülje ki. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold szérum a fénylő és selymes hajért 50 ml

12 800.00 Ft

Garnier Fructis Oil Repair 3, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Garnier Fructis Oil Repair 3 sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:tisztítja a hajat és a fejbőrterősíti Több a hajszálakatfényessé és dússá teszi a hajatselymessé teszi a hajatregenerálja és táplálja a hajatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Garnier Fructis Oil Repair 3 erősítő sampon száraz és sérült hajra 250 ml

990.00 Ft
>