Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner kondicionáló haj hidratálására 1000 ml


Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner kondicionáló haj hidratálására 1000 ml? A keresés alapján megtaláltuk ezeket a termékeket.


Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner kondicionáló haj hidratálására 1000 ml

25 470.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner kondicionáló haj hidratálására 250 ml

12 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner kondicionáló haj hidratálására 40 ml

2 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo sampon haj hidratálására 1000 ml

25 480.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo sampon haj hidratálására 40 ml

2 240.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo sampon haj hidratálására 250 ml

12 890.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Védő, hajformázó tej és krém a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 25 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture CC Cream univerzális krém haj hidratálására 25 ml

3 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture CC Cream univerzális krém haj hidratálására 100 ml

15 200.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajzselé a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 100 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-in Smoothing Gelée hajzselé haj hidratálására 100 ml

6 360.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Macadamia márkától Nourishing kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Macadamia Nourishing Moisture Conditioner tápláló kondicionáló haj hidratálására 1000 ml

14 560.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 147 ml.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Priming Leave-in Conditioner öblítés nélküli kondicionáló száraz hajra 147 ml

8 390.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Matrix Total Results Brass Off Conditioner kondicionáló haj hidratálására 1000 ml

4 720.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Hajmaszk a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - töredezett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 161 g.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque maszk száraz hajra 161 g

11 160.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Sebastian Professional márkától Hydre kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Sebastian Professional Hydre Conditioner tápláló kondicionáló haj hidratálására 1000 ml

16 960.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 250 ml, Samponok nőknek, A kiváló Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture sampon hatékonyan tisztítja a fejbőrt és a hajat, és visszaadja a haj természetes szépségét.Tulajdonságok:regenerálja és táplálja a hajatintenzíven hidratálerősíti Több a hajszálakatHasználata:Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Az optimális hatás elérése érdekében azonos termékcsalád alkalmazásával folytassa a hajápolást. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture hidratáló sampon száraz hajra 250 ml

10 010.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 250 ml, Hajkondicionálók nőknek, A minőségi Alterna Caviar Anti-Aging kondicionáló biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét és a szép és egészséges haj számára nélkülözhetetlen táplálást.Tulajdonságok:szükséges mértékben hidratálhelyreállítja a hajszálak szerkezetétvédi a Több hajat a károsodástólÖsszetétel:szulfátmentesHasználata:Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Hagyja kis ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture hidratáló kondicionáló száraz hajra 250 ml

11 120.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 161 g, Hajmaszkok nőknek, A minőségi Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture hajpakolás elengedhetetlenül hozzá tartozik a rituális hajápoláshoz. Kényeztesse haját egy rövid regenerálással és meglátja, hogy vitalitással és szépséggel hálálja Több majd meg.Tulajdonságok:intenzíven hidratálteljes hosszukban regenerálja a hajszálakatkáprázatos fényt ad a hajnakHasználata:Nedves, samponnal megmosott hajra alkalmazza. Hagyja a csomagoláson jelzett ideig hatni, majd alaposan öblítse le. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture hidratáló maszk száraz hajra 161 g

14 880.00 Ft

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 147 ml, Hajbalzsamok és hajápoló tejek nőknek, Az öblítést nem igénylő Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.Tulajdonságok:minőségében javítja a haj Több szerkezetétgyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnakbársonyosan selymessé teszi a hajatHasználata:Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. Kevésbé

Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture öblítést nem igénylő tej a hajra száraz hajra 147 ml

8 930.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 1000 ml

16 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Infinite Color Hold Conditioner kondicionáló fényes festett hajért 1000 ml

16 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Öblítés nélküli ápolás a L’ANZA márkától Healing kollekcióból nőknek lett létrehozva - minden hajtípus. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

L’ANZA Healing Moisture Noni Fruit Leave-In Conditioner öblítés nélküli kondicionáló haj hidratálására 250 ml

6 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Matrix márkától Total Results kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 300 ml.

Matrix Total Results Brass Off Conditioner kondicionáló haj hidratálására 300 ml

2 180.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - vékony szálú haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Multiplying Volume Conditioner kondicionáló volumen növelésére 1000 ml

18 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - hullámos és göndör haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Conditioner kondicionáló hajgöndörödés és rendezetlen hajszálak ellen 1000 ml

16 070.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Revlon Professional márkától Be Fabulous kollekcióból nőknek lett létrehozva - száraz haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 750 ml.

Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick C.R.E.A.M. Conditioner tápláló kondicionáló haj hidratálására 750 ml

7 780.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - gyenge haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 40 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 40 ml

2 630.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner kondicionáló sérült hajra 250 ml

8 440.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Kondicionáló a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 250 ml.

Alterna Caviar Infinite Color Hold Conditioner kondicionáló fényes festett hajért 250 ml

7 500.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - sérült haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Shampoo sampon sérült hajra 1000 ml

16 610.00 Ft

Hajkozmetikumok a kínálatunkban a leghíresebb fodrász márkáktól valók. Sampon a Alterna márkától Caviar kollekcióból nőknek lett létrehozva - festett haj. Ezen fodrász csoda kiszerelése 1000 ml.

Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo sampon festett hajra 1000 ml

16 880.00 Ft
>